hur man får gravid med tvillingflickor

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-16
Att bli gravid är en spännande tid i en kvinnas liv. Oavsett om det är din första eller din tionde barn, har du förmodligen en uppfattning om det kön du hellre vill ha. Till exempel, om du redan har tre pojkar kanske du helst vill en flicka. Dessutom har många kvinnor drömmer också att ha mer än ett barn åt gången. Om detta är fallet för dig, läs vidare för att ta reda på hur att bli gravid med tvillingflickor
1.
Först av allt, är dina odds för att få tvillingar ca 3 i 100 eller 3%, men om de har tvillingar har alltid varit en dröm om din, Sedan finns det några saker du kan göra för att öka dina odds.
2.
Vänta att bilda familj. Ju äldre du är desto större är dina chanser att bli gravid tvillingar. Äldre kvinnor är mer benägna att släppa ut mer än ett ägg när de har ägglossning ökar deras chanser att flerbarnsfödsel. Chansen att få tvillingar före 25 års ålder är mindre än hälften av vad det skulle vara efter 35 år. Detta kommer också att hjälpa dina chanser att bli gravid med tvillingar, eftersom yngre kvinnor är mer benägna att ha pojkar.
3.
Öka vikt. Även om detta kanske inte låter mycket tilltalande, det är vetenskapligt bevisat att kvinnor med ett BMI över 30 har en betydligt större chans att få tvillingar.
4.
Ät jams. Studier visar att dubbla priserna är högre i populationer som äter stora mängder jams. Detta tros bero på jams innehålla en kemisk vilket kan orsaka hyperovulation därmed öka chanserna att få tvillingar.
5.
Ät och drick mejeriprodukter. Äta en kost som innehåller mejeriprodukter kommer att göra dig fem gånger större risk att få tvillingar än att äta eller dricka inga mejeriprodukter alls enligt en undersökning från 2006. Detta tros vara resultatet av tillväxthormoner som ges till kor reagerar med kvinnans hormoner som ökar ägglossning.
6.
Nu när du vet hur man kan öka dina odds för att få tvillingar, vi titta på hur man kan ha en flicka.
7.
Använd Shettles metoden. Den Shettles metoden är ett allmänt känt lågteknologisk metod för att bestämma ett barns kön. Kvinnor är genetiskt XX och kan bara bidra med en X-kromosom till barnet. Män är genetiskt XY och bidrar antingen en X eller en Y till barnet. Om man bidrar med X, är barnet en flicka. Om hanen bidrar med Y, är barnet en pojke. Den Shettles Metoden bygger på teorin att Y spermier är snabbare men dör snabbare, medan Y spermier är långsammare men lever längre. Om du följer "reglerna" för hur man kan ha en flicka, skulle du behöva tid befruktning för att ge mest X sperma vid den tidpunkt då ägget släpps. Det anses allmänt att ha oskyddat samlag början den dag då din avslutas och först tre dagar innan ägglossningen kan uppnå detta. För den här metoden ska lyckas måste du veta din cykler, just din dag ägglossning. För detaljerade instruktioner om hur du hittar din dag av ägglossning, se avsnittet Resurser nedan.
8.
Undvik orgasm. Man tror att undvika orgasm samtidigt som man försöker bli gravida kan hjälpa dig att tänka en liten flicka. Detta beror på orgasm kan orsaka vaginala miljön att bli mer basisk som vissa säger är ogynnsam för X spermier och därför kan vara skadliga för utforma en flicka.
9.
Prova vissa ståndpunkter. Medan jag försöker bli gravid en tjej är det bäst att välja samlagsställningar som gör att spermierna att förbli närmare slidöppningen. Eftersom kvinnliga spermier lever längre är det bäst att ge spermier så stort avstånd att resa som möjligt. Detta kan bidra till att fler X spermier än Y spermier lever När ägget är äntligen släppt.
10.
Samtidigt sätta alla dessa metoder i praktiken kommer inte garantera att du blir gravid med tvillingflickor, kan det öka dina chanser! Ha kul och lycka till!


Previous:nothing Next:hur man har ett barn utan sjukförsäkring

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger solskador på ditt barn
 • naturliga sätt att stimulera sammandragningar
 • Vilka är de behandlingar för förstoppning hos barn?
 • vilka örter öka fertiliteten?
 • hur man kan slå endometrioisis 74 - förstå Anestesiologi samråd
 • Fördelarna med A-vitamin på huden
 • hur man underhåller en blodsockernivån
 • vad är en CBC blod arbete upp?
 • hur gå ner i vikt efter din kroppsform (kvinnor)
 • barnreumatologi sjukdomar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com