hur man kan hjälpa till att öka ditt barns dagliga verksamhet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-15
Vi vet alla hur viktigt det är att ha aktiva barn, men i dessa tider många av dem har inget intresse av det. Allt de vill göra är att spela videospel och mellanmål på skräpmat. Här finns enkla sätt att motivera dem att öka sin dagliga aktivitet
1.
När du handlar med dina barn, park längre bort då du normalt gör. Den här är enkel och även om de kan fråga dig varför du parkering så långt kommer att öka mängden promenader de skulle göra annars.
2.
Om skolan eller butiker, eller busshållplatser är tillräckligt nära ditt hem, gå där i stället eller körning. Detta är en annan bra trick att ta mer fysisk aktivitet i båda dina dagliga rutiner.
3.
Ta en trevlig cykeltur tillsammans som en familj. Chanserna är om du ber ditt barn att gå cykling med dig att de kommer att ta dig upp på offer. As länge du gå ut med dem kommer de antagligen älska att gå med dig. Rida din cykel på stan eller till en lokal park.
4.
ta med barnen till parken ofta. När barn i parken de spelar och inte ens tänka på träning de får det, utan de tänker ha roligt. Återigen rida din cykel till en lokal park för ännu mer fysisk aktivitet.
5.
Köp några billiga gymutrustning som ett hopprep, rockring, eller andra roliga saker på din lokala dollar store . Sedan titta på och även gå in som dina barn har kul med dessa artiklar!
6.
Promenerar på sommaren för att njuta av solskenet. Göra det intressant genom att spela vissa spel gillar spotting annorlunda blommor, fåglar, insekter, etc. Bara använda vad ditt barn är nyfikna.
7.
Tänk på vädret och planera kring dem. till exempel på vintern planera en resa till fjällen för att leka i snön, på sommaren planera en resa till stranden eller poolen, sport, etc.
8.
Utveckla en rutin kan du få ditt barn deltar i som aerobics inne, stretching, dans, etc. Du kan överväga att ha ett särskilt rum fyllt med olika träningsmaskiner de kan använda. Om de ser mamma eller pappa gör det, så kommer det att bygga upp sin nyfikenhet om det.
9.
Låt ditt barn att hjälpa dig att göra hushållsarbete. När de är mycket unga att de inte kan tyckas vara att hjälpa alls, men det blir dem aktiva. Så låter dem vakuum, sopa, damm, vad de känner för. Barn tycker om att härma sina föräldrar, så låt dem hjälpa till.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 90 - vad är östrogenbehandling (ERT)

Relaterade artiklar


 • Hur man själv ta hand om massörer
 • Hur fungerar hälsenan arbete?
 • Vad är pH av magsyra?
 • hur man kan slå endometrioisis 78 - förstå i operationen rummet före operation
 • gastrointestinala problem hos barn
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • vad är normal kroppstemperatur?
 • hur man förbereder för dagkirurgi
 • hur du lägger till motion i vardagen
 • rättsmedel för darrningar i händerna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com