hur man kan minska receptbelagda läkemedel kostnader

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-17
Följ dessa enkla steg och du kanske kan minska receptbelagt läkemedel kostnaderna betydligt. Den trevliga saker om denna process är att det inte kostar dig en krona. I värsta fall betalar du samma pris som du gjorde innan

Du behöver:. .
Skaffa ett gratis kort drog rabatt
.
Få gratis läkemedel kuponger från webbplatsen www.
Drugzoo.
com.
.
Ta reda på om din läkare kan ordinera generiska läkemedel för ditt hälsotillstånd.
.


1.
Fråga din läkare om det recept han eller hon gav dig täcka generiska läkemedel. Om de är generiska läkemedel, kontrollera sedan att se om någon av drogen besparingar klubbarna som erbjuds av de stora kedjorna som Walmart, Walgreens, etc. täcka dina droger. Om de är, då är det tur eftersom de klubbar medlemskap kan ge dig betydande besparingar. Detta kan vara ditt bästa val.

dock ihåg att inte alla generiska läkemedel omfattas av alla besparingar klubbar. Läs de läkemedel som ingår i varje klubb och välj den som ger dig det lägsta priset för dina droger.

Å andra sidan, om din recept är för en märkesdroger utan generiska motsvarigheter och gå sedan till steg 2.
2.
Begäran om fritt läkemedel rabattkort. Många av dessa kort finns tillgängliga gratis från din kommun kontor eller folkbankerna. Du kan också hitta källor för fritt läkemedel rabattkort som använder Internet. Korten är tänkta att ge dig en viss procent av det normala priset på dina droger. En grupp som administrerar läkemedlet programmet rabattkort är det nationella förbundet för städer. En annan grupp är National Association of län. Generellt finns det ingen ålder, inkomst eller hälsa restriktioner på korten.
3.
Ta reda på om drogen tillverkaren av din receptbelagda läkemedel erbjudande drog kuponger. Ett sätt att göra detta är att be din läkare om han eller hon har en drog-kupong för din drog. Ett annat enkelt sätt att få läkemedlet kuponger är att söka på Internet. En webbplats som erbjuder hundra av droger kuponger gratis är DRUGZOO. COM (webbplatsens namn: www. Drugzoo. com)
4
Om du inte kan ett läkemedel kupong lokalisera, då. . läkemedel rabattkort kan vara din enda alternativet. Men om en drog kupong finns att ta både ditt kort drog rabatt och dina kuponger läkemedel till apoteken. Presentera dina alternativ till apoteket kontorister när du betalar för din receptbelagda läkemedel.
Beroende på din försäkring situationen, kan er drog rabattkort eller inte får ett bättre val. Till exempel, om din läkemedlet omfattas av din försäkring och du bara behöver oroa sig för copay, då läkemedlet Kupongen kan vara ett bra alternativ eftersom detta kan minska din copay till nästan ingenting. Å andra händer, om du har någon försäkring, sedan en procentsats av din totala kostnaden använder drogen kortet kan resultera i högre sparande.

tips och varningar


 • alltid kontrollera med din vårdgivare innan du tar något läkemedel. Skydda dig mot oönskade läkemedelsinteraktioner och låt dina farmaceuter veta om du får olika recept fyllda på olika apotek.
 • Vissa läkemedel har kuponger begränsningar. Federal sjukförsäkring program kan ha begränsningar om att använda drogen kuponger. Läs alla program noga för att förstå sina ansökningar och restriktioner. Kostnader kan variera från ett apotek till ett annat. Var noga med att läsa all information som tillhandahålls av webbplatsen Drugzoo. com, läkemedlet rabattkort leverantörer. Ovanstående artikel är endast för information och skall inte ses som medicinsk rådgivning.


 • Previous:nothing Next:hur man sköter om en stukning eller trasiga ligament

  Relaterade artiklar


 • symptom på hår löss
 • geriatrisk UVI orsaker
 • hur du tar bort luftburna kemikalier från ditt hem
 • Vilken typ av kläder bör en nyfödd ha?
 • hur man kan minska receptbelagda läkemedel kostnader
 • hur man får gravid med tvillingflickor
 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • hur man besluta om att ge ditt barn för adoption
 • hur man får fertilitetspreparat
 • naturliga sätt att stimulera sammandragningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com