hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-10
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Om hysterektomi beslutas och gynekologen väljs sedan pre operativ bedömning krävs för att säkerställa att alla krav är adress för en lyckad operation.
i den här artikeln kommer vi att diskutera förberedelserna inför hysterektomi före hysterektomi
1.
Förberedelser för insatser är alltid viktigt att garantera säkerheten och framgång av verksamheten. Det bidrar också till att minska symptomen på efter operationen och att du återhämtar dig så snabbt som möjligt. Här är några preparat som rekommenderas av experter
2.
1. Sluta röka
Avsluta om du kan. Annars är det bäst att sluta röka 2 veckor innan operation. Detta bidrar till att minska risken för postoperativ lunginflammation.
2. Sluta ta acetylsalicylsyra 2 veckor före operationen om det inte är absolut nödvändigt, såsom allvarligt medicinskt tillstånd.
3. Att göra några förändringar i er dagliga kosten en vecka före operation kommer att bidra till att minska symtomen på tarmarna problem efter operation såsom t. ex. intag av yoghurt, äter dagligen sallad.
3.
4. Undvik raffinerat socker som kan orsaka tarm problem.
5. Om du tar något läkemedel, se till att din narkosläkare och gynekolog vet om det innan operationen.
6. Få en god natts sömn innan operationsdagen.
7. För kvinna med hysterektomi innebär kirurgiska separera tarmen från bäcken struktur. Hon kan behöva rengöra hennes tarm innan operationen och undvika onödigt infektion.
4.
För mer information om förberedelserna inför hysterektomi bör du kontakta din läkare eller gynekolog för att säkerställa att operationen är framgång och återhämtningen går snabbare efter operation.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 74 - förstå Anestesiologi samråd

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • hur man håller från slouching
 • hur man använder en online symptom checker
 • är viktökning ett tecken på klimakteriet?
 • Plavix biverkningar - trötthet
 • hur man startar en dag på ett hälsosamt sätt
 • biverkningar av levotyroxin & Alvedon
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • tecken på missfall infektion
 • vad som orsakar allergier på vintern?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com