hur man kan slå endometrioisis 76 - förstå sjukhus för endometriehyperplasi hysterektomi

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-11
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Om hysterektomi beslutas och pre operativa utvärderingen är klar är nästa steg intagningen på sjukhus i dag av endometrios hysterektomi.
1.
Sjukhus för livmodercancer hysterektomi är en i förväg fastställd tid. Eftersom det finns olika typer av hälso-och sjukvårdssystemen mellan USA och Kanada, hostiptal inreseförfaranden är något annorlunda.
2.
I. I USA:

Endometriebiopsier hysterektomi är alltid en samma dag operation. Det är till din fördel att komma till sjukhuset minst 2 timmar före det kirurgiska utnämningen, eftersom sjukhusvård kan behövas ibland och det finns alltid viktigt blanketter som skall fyllas ut. Du är alltid tillfrågad om ditt försäkringsbevis, därför bör du se till att få den med dig. De formulär behöver fyllas i allmänhet är följande:
3
1. . Sjukhusinläggning form
2. Ditt löfte att betala för den avgift som inte täcks av ditt försäkringsbolag.
3. Medgivande och i listan över möjliga komplikationer. Det är för ditt bästa intresse att läsa det finstilta noga och ge din kirurgerna informationen så mycket utförligt du kan.
4. Det är alltid möjligt sjuksköterska kan fråga dig samma frågor igen, ha tålamod och svara på frågorna så utförligt du kan.
5. Du kommer också att uppmanas vad du har gjort i din del av förberedelserna.
7. Du kommer att träffa din narkosläkare igen. Den här gången han eller hon kommer att berätta vilken typ av anestesi kan användas.
8. Du kommer att införas för att den inhemska läkare eller andra läkare och medarbetare som kommer att hjälpa din gynekolog i operationen rummet.
Om du har några frågor sedan förra utvärderingen kommer du att få någon gång att fråga, vänligen göra det kort eftersom en annan operation väntar på att använda den kirurgiska rummet.
4.
II. I Kanada:

dag och tid för operation är också förväg ordnad och du är också skyldig att komma till sjukhuset i minst en timme tidigt eftersom det finns blanketter som skall fyllas. Du är alltid uppmanas uppge dina regionala nummer sjukvård och en bit av fotolegitimation. Se till att ta dem med dig. De formulär du ska fylla är följande:
5
1. . Sjukhuset ansökningsblankett som du lämnar ditt namn, adress, sjukvård nummer, din husläkare, och någon som du vill att medicinska team att kontakta i nödfall.
2. Medgivande och i listan över möjliga komplikationer.
3. Val av sjukhus rum, typ av underhållning eller tjänst som inte omfattas av Norma sjukvård och betalningssätt.
4. Efter alla former är fyllda, kommer en sjuksköterska att leda dig till operationen rum, där du träffar din gynekolog, anestesiolog och övriga gruppmedlemmar.
5. Det finns alltid en chans att en sjuksköterska kommer att fråga dig samma frågor igen, ha tålamod.

Om du har några frågor sedan förra utvärderingen, kommer du att få tid att fråga.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi

Relaterade artiklar


 • tecken på graviditet implantation
 • preventivmedel påverkan på graviditetstester
 • tecken på silikonbröstimplantat brott
 • gastrointestinala problem hos barn
 • livsmedel som förhindra prostatacancer
 • hur man diagnostisera torra ögon
 • hur du kan hjälpa din fru att minska stress
 • Hur man själv ta hand om massörer
 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • de typer av östrogen grädde
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com