hur man kan slå endometrioisis 77 - förstå blodtransfusion under hysterektomi

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-11
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi alltid är den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, kan hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi.
Under livmodercancer hysterektomi, ibland blodtransfusion kan krävas Om patienten losts en betydande mängd blod. I denna artikel kommer vi att diskutera blodtransfusion under livmodercancer hysterektomi
1.
Blodtransfusion det mesta inte behövs under endometriets hysterektomi. Men i fall av onormala blodförlust under operationen, kan din gynekologi bad om blodtransfusion att säkerställa en framgångsrik drift och din hälsa. Onormal blödning med tillräckligt med blod att cirkulera i kroppen kan orsaka livshotande och kirurgiska komplikationer.
Kom ihåg att blod i blodet är mycket säker eftersom allt donerat blod måste vara obligatorisk för varje smittsam sjukdom, men det säkraste blodtransfusion är inget annat än ditt eget blod. Det kan tas ut från en ven och lagras i blodbanken en eller två veckor före operationen.
För kvinnor med kraftiga blödningar, brukar också ha en lägre antal blodkroppar i kroppen. Om du vill förbereda ditt eget blod, vid behov under drift, kommer din läkare att FÖRESKRIFT GnRH tillsammans med järn som bidrar till att stoppa blödningar och främja produktionen av röda blodkroppar som hjälper din kropp att bygga ditt eget blod.
2.
Om du behöver blod som donerats av dina vänner eller släktingar, om det är en kompatibel med din blodtyp och det måste också gå igenom omfattande säkerhetskontroll för alla typer av virus som kan finnas i blodet.
3.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 76 - förstå sjukhus för endometriehyperplasi hysterektomi

Relaterade artiklar


 • Vilka är riskerna med cigarrökande?
 • hur många artärer ansluter en baby till sin mor?
 • Har influensa skott symtom orsaka influensa?
 • hur man diagnostisera torra ögon
 • Fördelarna med A-vitamin på huden
 • Hur sluta röka ...
 • rotavirus symtom hos spädbarn
 • hur man kan öka höjd
 • hur du kan hjälpa din fru att minska stress
 • hur man ska behandla ditt barns solbränna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com