hur man kan slå endometrioisis 78 - förstå i operationen rummet före operation

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-11
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Nu har du gått igenom alla utvärderingar, upprepade pappersarbete och slutligen du träffar din kirurgerna och förbereda för din verksamhet.
1.
Du narkosläkare talar om för dig att någon form av anestesi har valt just för dig. Du håller på att tas i djup sömn med narkos. Här är förfarandet att din gynekolog kan berätta för dig, om du vill veta innan operationen
2.
1. Narkos
a) Generell anestesi induceras av läkemedel som ges direkt genom intravenösa slangen. Så snart medicineringen tar sin verkan, kommer du att vara i din djupa sömn.
b) Som du är i djup sömn en extra andningsslangen kommer att placeras genom munnen i din luftstrupen som hjälper till att administrera ytterligare anestesi agent. Ibland krävs ytterligare anestesi agent administreras genom intravenös infart eller genom en ansiktsmask. Detta andningsslangen kommer tillbaka strax efter operationen är klar. Så du kommer inte att veta att du har andas genom en slang under operation.
C) hjärta och din lungfunktion också övervakas noga under drift för att säkerställa att du gör bra under operationen.
3.
2. Regional anestesi
a) Om regional anestesi väljs, då anestesi ges antingen spinal eller epidural, normalt sedering medicin ges också så att du kan somna också. Tillägg intravenös sedering kan vara nödvändigt för att undvika förflyttning av kroppen eller ångest orsakad fysiska eller psykiska obehag även du har ingen känsla på den plats där operationen utförs.
B) När anestesi tar dess effekt, en dårskap katetern in genom urinröret till urinblåsan för att dränera den vätska och övervaka vätska produktionen för att säkerställa noggrann läsning av vätska produktionen.
c) Efter att din buk och vagina rengörs och dina allmänna och buk hår rakas
d) Din kropp täcks av draperier utom snittet området
e) drift nu börja.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 77 - förstå blodtransfusion under hysterektomi

Relaterade artiklar


 • Vad är definitionen av hälsa triangel?
 • livsmedel som förhindra prostatacancer
 • hur man får max ur en massage
 • orsakerna till förstoppning hos barn
 • Hur sluta röka just nu
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • Vilka är fördelarna med en magnetisk bäddmadrass?
 • hur man diagnostisera torra ögon
 • Definitionen av binjurarna
 • Vilka är symptomen av att vara en vecka gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com