hur man kan slå endometrioisis 81 - förstå alternativ för att få barn efter livmoder hysterektomi

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-12
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Efter livmodercancer hysterektomi, kanske du vill veta alternativen att ha barn som är tillgängligt i fall du vill ha barn.
1.
Borttagning av någon del av din reduktiv orgel allmänna kommer att orsaka infertilitet, därför om inte din livmoder cystor, implantat eller vidhäftning har blivit cancerogena eller om du vill att skaffa barn så kan du skjuta upp operationen. En del kvinnor ha kopplats ner på grund av symtom på livmodercancer smärtor kan överväga att gå vidare med hysterektomi och välj ett av följande för att skaffa barn.
2.
1. Antagande
Adoption är alltid det första valet för kvinna som har livmoder hysterektomi. Om du är den finansiella stabiliteten, kan du registrera din lokala antagandet avdelning för att anta ett eller flera barn. Jag tror att det finns några grupper som hjälper par som har bra finansiering för att adoptera barn utomeuropeiska. Var noga med att kontrollera med regeringens antagande centrum för att undvika bedrägerier.
3.
2. Graviditetsdiabetes bärare
Om dina äggstockar inte avlägsnandet äggstockarna kommer att fortsätta att ägglossning. Dina ägg produceras av äggstockarna kan samlas in och befruktas av din partner sperma genom att placera det befruktade ägget i livmodern på en graviditetslängd bärare. Tala med din advokat innan förvärvat någon gestational transportören för att undvika juridiska problem.
4.
3. Embryo frysning
gång producerade ägg av dig äggstockarna kommer att samlas in innan endometriet hysterektomi och fryst så blir det tinats upp, befruktas med din partner sperma och placeras i livmodern på graviditetsdiabetes transportör.
5.

4. Surrogate
Om dina äggstockar och livmoder avlägsnas vid livmoder hysterektomi och äggen är inte samlats in tidigare hysterektomi pga medicinska tillstånd, kommer du inte längre har avkomma som bär dina gener. Du kanske vill hitta en villig graviditetslängd transportör som kommer att ge henne ägg och naturligt befruktas av din partner spermier.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 78 - förstå i operationen rummet före operation





Relaterade artiklar


 • orsakerna till humörsvängningar
 • effekterna av anestesi på fostret
 • typiskt barn utvecklingsstadier
 • hur man startar en dag på ett hälsosamt sätt
 • testosteronbehandling
 • Vad är orsakerna till och behandling av låg testosteron?
 • hur man använder en online symptom checker
 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • hur många artärer ansluter en baby till sin mor?
 • hur man kan slå endometrios 33 - förstå EKG och bröst röntgen före hysterektomi




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com