hur man kan slå endometrioisis 83 - förstå alternativ för att ha chlildren efter hysterektomi - ägg och embryon frysning

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-12
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Om du vill ha barn efter livmodercancer hysterektomi, kanske du vill veta vad som är ägg och embryon frysning.
1.
Ägg eller embryon frysning är ett annat alternativ som kvinna som har en del ägg som samlats in från hennes äggstockar innan äggstockarna bort under livmoder hysterektomi eller kvinna vars äggstockarna inte togs bort i livmoderslemhinnan hysterektomi.
För att ta bort några ägg från en kvinna före hysterektomi, måste vissa förfaranden vidtas för att garantera säkerheten för kvinnor.
1. Kvinnan måste vara fysiskt friska.
2. Utan någon existerade före hygienkrav som kan störa processen.
2.
I. Ägg frysning
Under ägget infrysningsprocessen är ogödslade eggss in från en kvinna fryst. När någon gång i framtiden, om kvinnan vill ha ett barn, tills en lämplig dräktighet transportör som finns i framtiden.
3.
2. Embryo frysning
Som vi nämnt ovan efter ägg har avlägsnats från en kvinna ovarier, placeras de i en liten skiva tillsammans med kvinnans celler makens sperma, då de odlas i embryo. Detta embryo kommer att frysas igen förrän på gång i framtiden när kvinnan och hennes partner besluta att de vill ha barn. Embryot blir tinas och placeras i lämplig graviditetsdiabetes bärare wheere det kommer att utvecklas till foster och växer till ett barn.
Se till att du kolla med din läkare för att se till att alla dessa metoder finns tillgängliga i ditt område.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 82 - förstå graviditetsdiabetes lufttrafikföretag efter endometrisl hysterektomi

Relaterade artiklar


 • lindriga symtom ms
 • fakta Medicare om
 • Hur får man en plattare mage graviditet inlägget
 • testosteronbehandling
 • livsmedel som förhindra prostatacancer
 • vad som är i maxoderm?
 • Vilka är de behandlingsmetoder för ett kejsarsnitt graviditet ärr?
 • Vad är sorg rådgivning?
 • tecken på graviditet implantation
 • Vilka är symptomen av att vara en vecka gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com