hur man kan slå endometrioisis 84 - förstå alternativ för att ha childrenafter livmoderslemhinnan hysterektomi - surrogatmödrar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-13
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att man bygger upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinnor som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Om det inte fanns några ägg avlägsnas innan livmodercancer hysterektomi pga medicinska tillstånd, kvinnor som vill ha barn får prova surrogatföräldraskap strategi.
1.
I. Definition
Surrogacy är en metod att få barn när en kvinna går med på att bli gravid med sina ägg och de kontrakterade makens sperma eller låta embryot av kontrakterade part implanterade att hennes livmoder när hon samtycker till att leverera ett barn för en kontrakterad part. Surrogacy är en omstridd och i vissa jurisdiktioner är olaglig medicinsk åtgärd. Enligt ett kontrakt, är en surrogatmamma den kvinna som är gravid med barnet och har för avsikt att avstå honom eller henne efter födseln.
2.
II. Typer av surrogacy
a) Traditionell surrogatmoderskap
Genom att använda artificiell insemination med färsk eller fryst sperma med surrogatmamma "ägg och placera embryot i hennes livmoder. Hon kan vara gravid med sitt eget barn, men detta barn utformades i avsikt att överge barnet att höjas med en kontrakterad part som den biologiska fadern eller dennes make eller sambo.
3.

b) Graviditetsdiabetes surrogatmoderskap
Kvinnan som går med på en kontrakterad part blir gravid via embryo implanteras med ett barn att hon inte är den biologiska modern. Kontraktet mellan henne och andra parten kräver henne att avstå från barnet till den biologiska mamman eller pappan efter förlossningen.
4.
C) Altruistiska surrogatmoderskap
Altruistiska surrogatmoderskap hände när en villig kvinna som samtycker till att graviditeten till termen för andra parten via embryo som fäst sig eller tänkt med hennes ägg och andra parten spermier. Barnet kommer att ges till de kontrakterade parten utan att få något ekonomiskt bidrag.

Eftersom surrogatmoderskap är en omstridd och i vissa jurisdiktioner är olagligt, bör du tala med din advokat innan du fortsätter.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 83 - förstå alternativ för att ha chlildren efter hysterektomi - ägg och embryon frysning

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till oregelbundna menstruationer varannan vecka?
 • kosmetisk kirurgi behandlingar för hudbristningar
 • hur man kan slå endometrios 33 - förstå EKG och bröst röntgen före hysterektomi
 • vad är en colonic?
 • gastrointestinala problem hos barn
 • hur man detox från percocet
 • symtom på slutskedet alkoholism
 • hur man kan minska luftburna allergen utan medicin
 • Vad är definitionen av hälsa triangel?
 • livsmedel som förhindra prostatacancer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com