hur man kan slå endometrioisis 88 - förstå symtom i klimakteriet efter endometriets hysterektomi

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-14
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid sista resursen att behandla endometrios om kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Hos vissa kvinnor kan upptag av äggstockarna orsaka symptom på klimakteriet på grund av av låga nivåer av östrogen och testosteron. I denna artikel kommer vi att diskutera symptom på klimakteriet
1.
Med äggstockarna borttagna, orsakar det plötsligt släppa på nivå av östrogen i kroppen kvinnor resulterar i symptom på klimakteriet
1. Värmevallningar
Värmevallningar kan betraktas som det första tecknet på klimakteriet. Många kvinnor upplever värmevallningar under sina år av klimakteriet, efter klimakteriet och efter avlägsnande av äggstockarna. Den orsakas av låg nivå av östrogen leder till överproduktion av follikelstimulerande hormon som utlöser en felfunktion i temperaturkontroll av hypothalamus leder till värmevallningar.
2.
2. Vagina torrhet
som nivåer av östrogen minskar, orsakar det förlust av ett tunt lager av fukt som rockar de vaginala väggarna leder till klåda och sveda kring slidöppningen och i den nedre tredjedelen av vagina och göra samlag svårt.

3.
3. Förlust av bentäthet
Förlust av bentäthet är mycket vanligt symptom för kvinnor med livmodercancer hysterektomi samt kvinnor i klimakteriet skick. Det är okänt vad som är orsakerna till minskande av östrogen och testosteron. Det kan orsakas av åldrande eller oförmåga att absorbera kalcium på grund av försvagning av matsmältningssystemet.
4.
4. Sömnlöshet
Sömnlöshet är normalt hände kvinnor med endometriecancer hysterektomi. Vissa kvinnor har svårigheter att somna för att sova och har också mönster av sömn avbrott. Det sägs sömnlöshet orsakas av sänkning av nivån av melatonin som produceras i tallkottkörteln som orsakar sömnstörningar.
5.
5. Humör swing
Mood Swing är hände ofta under peri klimakteriet, menopausen liksom kvinnor med borttagning av äggstockarna på grund av låg nivå av äggstockarna hormon. Många forskare menar att stämningen svänga orsakas av stressande livssituation mer än förändringen av hormon nivå.
6.
6. Vagina krympning
låga nivåer av östrogen kan orsaka vävnader i vulva och vagina för att bli torr och tunn leder till förlust av elasticitet i vävnaderna och vagina krympning.
Andra symtom är minskad sexlust, värk och smärta, urinblåsa problem, krympning av bröst, minnesförlust. håravfall, etc.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 87 - förstå klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • typiskt barn utvecklingsstadier
 • hur man gör en vision & hörseltest
 • vikande tunna linjer i spädbarn
 • hur man kan slå endometrioisis 76 - förstå sjukhus för endometriehyperplasi hysterektomi
 • hur man kan slå endometrioisis 77 - förstå blodtransfusion under hysterektomi
 • tecken på silikonbröstimplantat brott
 • Hur man själv ta hand om massörer
 • hur man kan slå endometrioisis 82 - förstå graviditetsdiabetes lufttrafikföretag efter endometrisl hysterektomi
 • hur man förebygger solskador på ditt barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com