hur man kan slå endometrioisis 89 - är östrogensubstitution nödvändigt efter livmoder hysterektomi

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-14
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har förbrukat alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Efter att ha livmodercancer hysterektomi, normalt, skulle kvinnan också ges valet för östrogen. I denna artikel kommer vi att diskutera är östrogenbehandling nödvändigt efter livmodercancer hysterektomi
1.
Hormonbehandling är alltid en mycket kontroversiell fråga, hittar du enkelt tusen människor är överens med det och tusen andra människor motsatsen till det.
Båda är överens om att livmoderslemhinnan hysterektomi är nödvändigt om endometrios är i progression tillstånd, eller kvinnan har uttömt andra behandlingar eller endometrios är omvandlas till cancerceller.
2.
I. Den goda av östrogenbehandling
1. Det bidrar till att normalisera östrogen nivå orsakade av avskaffandet av äggstockarna som reglerar östrogen i kvinnans reproduktiva systemet.
2. Det bidrar till att minska symptom på klimakteriet stat som orsakas av livmodercancer hysterektomi, eftersom kvinnan inte längre kan producera tillräckligt med östrogen för hennes kropp behöver.
3. Minska stress och depression för kvinnor som inte kan anpassa sig till sitt nya liv cykel samt bidra till att återskapa förtroende och självkänsla.
4. Minska risken för benförlust på grund oförmåga att mag-absorption grund låg nivå av östrogen minskar nivån av syra som är nödvändigt för att bryta ner mat som kommer in i vårt matsmältningssystem.
5. Öka sexuell lust för vissa kvinnor.
3.
II. Den dåliga av östrogenbehandling (ERT)
1. Studie från US Women's Health Initiera (WHI) visar att östrogensubstitution ökar risken för bröstcancer.
2. Ökar risken för blodpropp i djupa vener
3. Öka risken för äggstockscancer för kvinnor som inte har sina äggstockar avlägsnas under livmodercancer hysterektomi
4.
I själva verket väldigt få sak är riskfria, kvinnor med livmodercancer hysterektomi kan försöka utforska kompromiss mellan östrogenbehandling och andra behandlingar som inte bara kan hjälpa till att lindra symptom på klimakteriet effektivt utan att utsätta sig själv för oacceptabla risk. Det därför, om du väljer att använda terapi östrogensubstitution, är det bäst att använda för att börja med lägsta dos som fungerar för dig och för en kort tid om möjligt.


Previous:nothing Next:hur man kan slå endometrioisis 88 - förstå symtom i klimakteriet efter endometriets hysterektomi

Relaterade artiklar


 • hur man gör en vision & hörseltest
 • Hur äter celler mat?
 • Vad är pH av magsyra?
 • hur man kan slå endometrios 33 - förstå EKG och bröst röntgen före hysterektomi
 • feber blister symtom
 • tecknen på värmevallningar
 • vad är normal kroppstemperatur?
 • Vilka ingredienser ingår i ett SITTBAD?
 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com