hur man kan slå endometrios 33 - förstå EKG och bröst röntgen före hysterektomi

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-09
Endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad genom att bryta, och att avskaffa den genom menstruation. Hysterektomi är alltid den sista resurs vid behandling av endometrios för kvinna som har uttömt alla behandlingar utan framgång, eller livmoderslemhinnan vävnader har blivit cancerceller, hennes läkare föreslå vissa typer av hysterektomi. Om hysterektomi beslutas och gynekologen väljs sedan pre operativ bedömning krävs för att säkerställa att alla krav behandlas för en lyckad operation.
i den här artikeln kommer vi att diskutera EKG och bröst X Ray som pre operativ utvärdering innan hysterektomi
1.
1. Elektrokardiogram
Ett elektrokardiogram (EKG eller EKG) behövs för kvinnor med endometrios innan hysterektomi. Det är definierar som ett register över de elektriska aktiviteter i hjärtat under hela 20-30 minuter. Med selektiv av elektroder som placeras på olika ställen i hjärtat, kan det mäta aktiviteten i olika delar av hjärtat musklerna. Att hjälpa till blodprov för att mäta nivån av natrium, kalium, klorid och bikarbonat som vi anger i elektrolyter blodprov, bidrar den också att mäta hjärtats funktion muskler och är det bästa sättet att mäta och diagnostisera onormala rytmer hjärtat. För kvinna över 40 och har en historia av hjärtsjukdomar, perifer kärlsjukdom eller diabetes kommer att behöva EKG gjort tidigare hysterektomi kan utföras.
2.
2. Bröst röntgen (CXR)
Chest X ray är en projektion radio graf, tagna av en radiologiska tekniker med en dos av strålning på cirka 0. 06 mSv för en vuxen. AX ray är nödvändigt för kvinnan före hysterektomi, om hon under de föregående sex har diagnos med symtom eller akut lungskada skada, till exempel en period av som mest intensiv lungskada.
3.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.


Previous:nothing Next:Hur sluta röka ...

Relaterade artiklar


 • hur man kan stärka barns muskler
 • feber blister symtom
 • vilka örter öka fertiliteten?
 • Vilka är fördelarna med en magnetisk bäddmadrass?
 • Hur fungerar 3D ultraljud arbete?
 • Vad är sorg rådgivning?
 • Vilka är de behandlingsmetoder för ett kejsarsnitt graviditet ärr?
 • Hur sluta röka just nu
 • tecknen på värmevallningar
 • Definitionen av binjurarna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com