hur man läser Kama Sutra gratis

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-30
Kama Sutra är en urgammal indisk sammanställning av råd om kärlek, sex, äktenskap och attraktion. Det var sammansatt på sanskrit av den indiska forskaren Vatsyayana någon gång mellan 100 och 300 CE. Det är inte en religiös text, det är inte heller uteslutande om sex. Men i västerländsk litteratur, är Kama Sutra känd för att vara ett kön manual, på grund av sin grundliga beskrivningar av sexuella handlingar och ståndpunkter.

Du kan köpa boken i de flesta bokhandlar och specialaffärer kön , eller så kan du undersöka dessa sätt att läsa det gratis.
1.
först prova din lokala bibliotek, offentliga och universitetsbiblioteken. Du kan hitta Kamasutra i antingen sexualitet avsnitt eller indisk litteratur avsnitt. Om de inte har det, kan du lägga in en begäran om att låna den från ett annat bibliotek.
2.
Kolla Google Books. Här kan du läsa hela Kama Sutra av Vatsyayana som översatt av Sir Richard Burton. Denna utgåva är inte illustrerad, bara text. Det finns begränsade förhandsvisningar för andra republications av Kama Sutra.
3.
Besök webbplatsen för alla-art. org. I "Erotica i konsten" avsnitt så är det indiska miniatyrer av Kama Sutra illustrationer från den ursprungliga texten. De ritningar av sexuella positioner motsvarar de flesta av de tekniker som beskrivs i kapitlet om sexuella fackföreningar.
4.
Du kan också läsa olika versioner av Kama Sutra på Project Gutenberg. Boken kan laddas ner i flera olika format.
5.
Det finns många andra webbplatser som erbjuder moderna instruktioner och diagram för Kama Sutra positioner. Kom ihåg att om du försöker dem med din partner kommer att bidra till MJUKA UPP befor försöker många positioner. Alltid vara medveten om huruvida din partner är i obehag.


Previous:nothing Next:hur man sätter kontakter i en hand

Relaterade artiklar


 • Definitionen av binjurarna
 • hur man kan slå endometrios 33 - förstå EKG och bröst röntgen före hysterektomi
 • Vad är orsakerna till och behandling av låg testosteron?
 • hur man kan slå endometrioisis 83 - förstå alternativ för att ha chlildren efter hysterektomi - ägg och embryon frysning
 • Vad är en normal temperatur för en vuxen?
 • Vilka är riskerna med cigarrökande?
 • vad är orsakerna till oregelbundna menstruationer varannan vecka?
 • hur man kan bota tumör i livmodern
 • hur man använder en online symptom checker
 • neti pot alternativ
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com