kroniska sinus huvudvärk symtom

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-21
Detta tjat kronisk sinus huvudvärk kanske inte dina grundläggande sinus huvudvärk. Enligt Mayo Clinic, "många människor som antar att de har sinus huvudvärk verkligen har migrän. " Symptomen på dessa huvudvärk typer tenderar att vara likartade. Att känna till symtomen är ett viktigt steg för att komma till roten av problemet. Med rätt diagnos från en läkare, kan en behandlingsplan skall införas

liknande symptom

Några av de symptom som dessa huvudvärk aktie inflammation av slemhinnor i sinus kaviteten och tryck runt ögonen och sinus-området. Dessutom är dessa huvudvärk brukar innebära smärta i pannan och även i kinderna.

Skillnader

Migrän kännetecknas av ett fåtal symtom som kronisk sinus huvudvärk inte har. Enligt Mayo Clinic, "Sinus huvudvärk är dock vanligtvis inte förknippas med illamående eller kräkningar, eller förvärras av buller eller starkt ljus. " Dessa symtom är specifika för migrän. Om du har dessa symptom, kan du utesluta en kronisk sinus huvudvärk. Det är dock möjligt att ha båda samtidigt, vilket bidrar till den smärta och förargelse.

Sinus Symtom

Ett annat symptom på en kronisk sinus huvudvärk är ont i halsen. Detta är på grund av droppande av sinus vätska i halsen, vilket leder till en annan symptom, hosta. På grund av den vätska som droppar ner i halsen, kan en person hostar eller klar hans eller hennes hals ofta. Trötthet och feber kan förekomma i en kronisk sinus huvudvärk.

Orsak

Sinus huvudvärk kan vara associerad med en sinus-infektion, som kan komma från flera olika källor, inklusive bakteriell, svamp-eller virusinfektioner. Även en sänkt immunförsvar kan utlösa en sinus huvudvärk. Allergier spela en stor roll i sinus huvudvärk. Tryck i bihålorna aktiverar en huvudvärk. Människorna mest benägna att drabbas av kronisk sinus huvudvärk är de med astma, allergi och cystisk fibros, och personer med näspolyper.

Förebyggande /Lösning

Ett homeopatiskt sätt att förhindra en sinus huvudvärk är att hålla näsan ren. Du kan göra detta med bihålorna nasal skölj kit. Dessa billiga kit inkluderar en dispenser och koksaltlösning paket av natriumklorid och natriumbikarbonat. Blandningen innehåller inga jod. Skölj dagligen för att hålla näsan ren och fri från varje främmande bakterier eller svamp. Ett varumärke är NeilMed.

Previous:nothing Next:Vilka är de behandlingar för jäst infektioner under första trimestern av graviditeten?

Relaterade artiklar


 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • kan prenatal vitaminer orsaka illamående?
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • grupp B-streptokocker behandlingar
 • Hur sluta röka just nu
 • hur lager en första hjälpen kit för din blöja väska
 • Fördelarna med A-vitamin på huden
 • vad som orsakar hjärtklappning i barn?
 • anti embolism stöd strumpa problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com