symtom på låg magsyra

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-31
Låg magsyra, som också kallas aklorhydri, kan orsaka en hel lång lista med milt obekväma och besvärliga symtom. Även om dessa lindriga symptom kanske inte rör dig för mycket, bör du vara berörda av vad de symtom kan leda till, vilket är mer allvarlig sjukdom, om låg magsyra går obehandlade

näringsbrist

Att inte ha tillräckligt med magsyra kan orsaka överväxt av skadliga bakterier eftersom maten inte är ordentligt bryts ned, vilket ger bakterierna mycket att livnära sig på. Denna överväxt av skadliga bakterier kastar av balansen mellan probiotika och dåliga bakterier i hela matsmältningssystemet. Denna obalans hindrar kroppens förmåga att absorbera viktiga näringsämnen, vilket orsakar bristerna. Långa perioder av brist kan lämna en tendens till mer allvarliga tillstånd.

Påverkan på Äta

Efter att ha ätit en måltid, känner någon som har låg magsyra kan uppleva en känsla av fullkomlighet utöver de normala känsla av fullkomlighet en efter en måltid. De kan också uppleva uppkördhet, rapningar och brännande. Dessa symtom är alla ett direkt resultat av livsmedel inte kan ordentligt smält på grund av brist på magsyra. Förstoppning eller diarré kan också vara en orsak till oro, liksom avföring som innehåller bitar av osmält mat.

Symtom orsakade av näringsbrist

Som en följd av näringsbrist som kan orsakas av lågt magsyra, man kan drabbas av håravfall och svaga eller spruckna naglar. Detta är utöver de mer uppenbara symtom såsom viktminskning och känsla slöa.

bakteriell obalans de symptom

När probiotika och dåliga bakterier i mag-spåret blir obalanserad, får en kliande ändtarmen resultat. En ofta reoccuring candidainfektion är också ett tecken på bakteriell obalans och således låga magsyra.

Sjukdom

Inflammationer som inte behandlats framgångsrikt ta ett stort vägtull på ett immunförsvar över tiden, vilket gör det överbeskattade. Som ett resultat av en överansträngd immunförsvar, blir en person mer sårbara för sjukdomar, till exempel, men inte begränsat till, fetma, cancer, hjärtsjukdomar, Parkinsons sjukdom och lupus. Så, medan en magsyra obalans får inte orsaka dessa och andra sjukdomar direkt orsakade en kronisk inflammation av det, kan göra en mer benägen att sådana sjukdomar.

Previous:nothing Next:blodtryck medicin effekter på muskler

Relaterade artiklar


 • hur man kan bota tumör i livmodern
 • hjärtarytmier symptom hos kvinnor
 • Definitionen av binjurarna
 • prenatal vitaminer effekter på män
 • orsakerna till sängvätning hos barn
 • cigarettrökning & hälsorisker
 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • blodtryck medicin effekter på muskler
 • hur man detox från percocet
 • Effexor behandling för värmevallningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com