symtom på slutskedet alkoholism

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-03
Alkoholism är ett allvarligt och potentiellt livshotande sjukdom, trots att vissa attityder som är det inget mer än ett valt beteende. Medan en alkoholist kan sluta dricka under de två första etapperna av alkoholism, under den kritiska tredje eller slutstadiet han måste vara under en läkares överinseende att sluta dricka på ett säkert sätt. Specifika symptom på slutstadiet alkoholism varierar för varje individ men tenderar att följa ett generellt mönster

Påverkan på Livsstil

Vid tiden en alkoholist når slutet stadium av sjukdomen har hon rätt alkoholkonsumtionen köra allt annat i hennes liv. Ekonomi och familjeförhållanden har försämrats. Hon kan ha att göra med ett gripande eller andra juridiska problem. Fortsatt att ignorera eller förneka de fysiska och känslomässiga symptom på slutstadiet alkoholism kan resultera i död --- om inte från de fysiska skadorna på lång sikt alkoholmissbruk, sedan från en alkohol överdos, en bilolycka eller självmord.

Fysisk Tecken

En slutstadiet alkoholhaltiga visar tydliga tecken på fysiska skador. Nedsatt leverfunktion, och orgeln kan inte längre filtrera blodet korrekt. Den leverskada kommer att leda till små, spiderlike ven blödningen på alkoholistens huden, torr och flagnande hud, och märks svullnad i ansiktet, händer, fötter och mage

Mental Tecken

Nedsatt hjärnans funktion kommer att bli uppenbara. . Den alkoholhaltiga blir förvirrad, har en ökning av sömnigheten och mister förmågan att komma ihåg ny information som namn, orter och datum, eller glömma bekant nummer som sin egen adress, telefonnummer, personnummer eller körkortsnummer medicinsk bedömning I detta framskridet stadium av alkoholism, måste alkoholhaltiga genomgå medicinska tester för att avgöra omfattningen av fysiska skador. Om över 90 procent av hans lever är skadad, är en transplantation behövs, på villkor att en läkare avgör detta vara ett hållbart alternativ. Om de fysiska skadorna har utvecklats tillräckligt, är alkoholistens tillstånd terminal.

End Stage Care

Alkoholister tenderar att undvika läkare. De vill inte att sluta dricka, och de vet att vårdpersonal kommer att erkänna alkoholism bakom deras symptom. Men i slutstadiet av sjukdomen, är professionell läkarvård ett nödvändigt sätt att leva. Det är oerhört viktigt för ett slut steg alkoholist att vara under en läkares vård eller på sjukhus innan hon försöker sluta dricka. Tråkigt nog, några av de fysiska förändringar är irreversibla i detta skede, och en livslängd på dålig hälsa kommer att se.

Previous:nothing Next:biverkningar av levotyroxin & Alvedon

Relaterade artiklar


 • kosmetisk kirurgi behandlingar för hudbristningar
 • hur man förebygger solskador på ditt barn
 • Vad är pH av magsyra?
 • hur man kan sluta oroa dig för att få cancer
 • hur man kan öka höjd
 • hur man ska bekämpa bli av influensan
 • Vilka är orsakerna till en brännande känsla i tårna?
 • hur man läser en ultraljudsundersökning
 • orsakerna till humörsvängningar
 • hur man underhåller en blodsockernivån
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com