Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-30
Sitter fortfarande i klass kan vara tufft för ett barn, särskilt om han är uttråkad eller inte vill vara där. Hög energi förväntas av barn som får spela med sina vänner hela dagen. Men om denna energi, i kombination med brist på fokus, fortsätter genom småtimmarna, kan det indikera något annat:. Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Du behöver:
gamla vuxna strumpa
. ris.
nål.
tråden.

ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, också känd som ADHD, anses vara en neurodysfunktion störning av Centers for Disease Control. ADHD är en störning i hjärnan som begränsar en persons förmåga att kontrollera energi nivåer eller beteendemässiga impulser. Det finns inga kända direkta orsaker, men en del forskning visar att genetiken kan spela en viktig roll. Mayo Clinic rapporter om att vissa studier visar brist på hjärnaktivitet i de områden som skulle kontrollera uppmärksamhet. ADHD tenderar också att köras i familjer.

Symtom

För barn, symptomen vanligtvis visas innan de är sju år gammal. Symptomen är uppdelade i två kategorier: uppmärksamhet och hyperaktivitet. Den uppmärksamhet fokuserad symtom är inte att hålla uppmärksamheten under spel eller sysslor, att inte kunna avsluta denna verksamhet, agerar som om de inte hör någon som talar direkt till dem, lätt distraherad och glömsk, eller konsekvent förlora objekt. Dessa barn tenderar också att undvika aktiviteter som kräver lång koncentration som läxor. Den hyperaktiva symtom medföra överdrivna talar ofta skruva, oförmåga att vänta på sin tur, och onödigt löpning eller klättring. Se ytterligare resurser nedan för en exakt lista över symptom.

Diagnos

En god diagnos innebär mer än ett enda test. Läkare försöker ofta att eliminera andra förhållanden som kan bidra till symtomen. Till exempel kan en utvecklingsstörning eller språkbarriären orsaka liknande symptom som de som anges ovan. Men om andra villkor har eliminerats och ett barn sammanträder minst sex av symtomen i uppmärksamhet eller hyperaktivitet kategorier, är det möjligt att han har ADHD.

Behandling

Behandling av ADHD kan innebära medicinering, beteendemodifikation , eller en kombination av båda. Ritalin är en av de mest förskrivna läkemedlen. Det stimulerar nerverna som är tänkta att kontrollera impulser och överaktivitet. Beteende modifiering innebär föräldrar och barn lärande åtgärdsstrategier, som att sätta direkt ögonkontakt med barnet innan man ger instruktioner och bad honom att upprepa dem.

Controversy

En del människor tror att ADHD är overdiagnosed hos barn, förmodligen av föräldrar och lärare som inte tycker om ett barns beteende. Ett läkemedel Net webbplats rapporten att en del människor tror att ADHD inte ens existerar, medan andra anser att det är en sann sjukdom men är overdiagnosed. Kontroverser också omger använda Ritalin som en stimulerande på grund av dess beroendeframkallande natur och enligt federal lag, klassificeras som ett schema II drog som kokain och morfin.

Previous:nothing Next:naturläkemedel för klimakteriet symtom

Relaterade artiklar


 • tecken på missfall infektion
 • tecken på narkotikamissbruk förnekande
 • vad är tuberös skleros?
 • kognitiva barns utveckling steg
 • tecken på silikonbröstimplantat brott
 • vad är orsakerna till sängvätning?
 • hur man håller från slouching
 • hur man betygsätta Sedona-metoden
 • vad som orsakar hjärtklappning i barn?
 • vad är rotovirus?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com