Effekterna av frön Morning glory

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-29
Den psykedeliska effekter Morning utsäde varierar beroende på mängden utsäde användaren tar. Alla Morning Glory växter och frön innehåller D-Lysergic syra amid-eller LSA. Vid förtäring Morning Glory frön kan producera en upplevelse mycket lik LSD men inte lika intensiv.

De önskade effekterna av intag av utsäde Morning Glory kan realiseras med så få som 25 frön. De flesta vanliga användare av frön Morning Glory äter upp till 400 frön för en mer intensiv upplevelse

ungefär som LSD

Jämfört med LSD effekterna av att äta frön Morning Glory är mindre psykedelisk och mer dämpad. De flesta vanliga användare rapport måttligt förbättrade visuella effekter. Generellt användare av utsäde Morning Glory inte upplever visuella hallucinationer.

Det finns många sorter av utsäde Morning Glory och växter som är tillgängliga för försäljning i en mångfald av landskap plantskolor, butiker trädgård och genom botaniska leverantörer.

LSA, den aktiva substansen i utsäde Morning Glory, är mer rikligt förekommande i varianter som Heavenly Blue, flygande tefat och pärleporten. Vissa användare av frön Morning Glory jämföra de erfarenheter som att röka marijuana utan lust att äta eller sova.

Lång livslängd Erfarenhet

Effekterna av Seeds Morning Glory kan pågå så länge som tio timmar. Mängden mat i systemet av Morning Glory Seed användaren påverkar intensiteten av upplevelsen. På fastande mage effekterna av utsäde Morning Glory är mer intensiv. På en full mage uppkomsten av effekterna är försenad och inte lika intensiv.

Fröer Morning Glory Används av forntida civilisationer

Den aztekiska s ritualiserade fröna och först rapporterade psykoaktiva effekter tlitlitzin som det kallades innan det var heter Morning Glory. Den spanska spelade också känslan av gudomligt ingripande av tlitlitzin eller Morning Glory Seeds när ätit. På 1900-talet som heter Southern mexikaner tlitlitzin Morning Glory och redogjorde sedan för den psykedeliska effekterna av att äta fröna.

Kemiskt Processing Morning Glory Seeds Kan vara farlig

kan Morning Glory Seeds också vara kemiskt behandlas och LSA extraherade för en mycket mer intensiv upplevelse. All behandling av Morning Glory Seeds är olagligt och potentiellt farlig. Utan kemisk behandling Seeds Morning Glory när ätit producerar mer av en känsla av berusning snarare än en extrem hallucinogena resa.

De skadliga effekterna av utsäde Morning Glory kan inkludera missfall gravida kvinnor och kan medföra stora svårigheter när man försöker köra bil eller använda någon annan typ av maskiner.

Fröer Morning Glory Kopplat till mental hälsa

Effekterna av Seeds Morning Glory kan påverka människor med en läggning för att utveckla schizofreni eller en familjehistoria av tidig debut av psykisk sjukdom. Psykedelia som frön Morning Glory har varit kända för att utlösa vilande psykiska och mentala hälsa sjukdomar.

Previous:nothing Next:rensar en blockerad tårkanalen

Relaterade artiklar


 • hur man startar en dag på ett hälsosamt sätt
 • symtom på slutskedet alkoholism
 • symtom på låg magsyra
 • lindriga symtom ms
 • hur man får hjälp för din autistiska barn
 • om hälsosam diastoliska blodtrycket
 • Fördelarna med ånga duschar
 • graviditetsillamående botar & lösningar
 • klumpfot problem
 • Vilka är de psykologiska orsakerna till sängvätning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com