Hur sluta röka för gott med hjälp av en positiv daglig bekräftelse teknik

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-07
Är du redo att sluta röka för gott? Letar du efter en steg-för-steg guide för att ställa dig på vägen till framgång?
Varje år tusentals människor försöker sluta röka. Det finns många anledningar till varför människor vill sluta, ohälsa, brist på social tolerans, tung ekonomisk börda, för att nämna några. För de allra flesta människor ett försök att sluta slutar i misslyckande, men det finns enkla åtgärder du kan vidta för att maximera dina chanser och framgångsrikt sluta din rökning vana.
Detta steg-för-steg guide kommer att förse dig med de verktyg Du behöver en ex-rökare och spara hundratals $ är varje månad

Du behöver:
viljestyrka.
Den Affirmation Ticker Software.
Nikotin ersättningsprodukt.


1.
BEREDSKAP

Rökning är en mycket beroendeframkallande vana. Till skillnad från andra beroenden, det finns väldigt lite i vägen för stödet för rökare. Bryta vanan och befria sig själv från den ekonomiska och sociala börda är otroligt svårt och därför är det viktigt att förbereda dig för gropiga vägen.
Det första steget är att bedöma din beredskap för förändring. Skapa en ny mapp på skrivbordet på din dator med titeln "Att sluta röka" [Högerklicka, Ny, Mapp] Öppna ett nytt dokument i ditt ordbehandlingsprogram, till exempel Microsoft Word eller Wordpad. Berättigar Denna "Vilka skäl har ni för att ge upp?" [Som visas] svar på denna fråga i form av en lista. Kom ihåg att inkludera alla de skäl man kan tänka sig för att sluta din rökning vana. Spara den här [Ctrl + S] i din "sluta röka"-mappen
Upprepa denna process med följande frågor:.

-Vad kommer fördelarna med att sluta röka?
-Varför jag ogillar mina rökvanor?

Om du har möjlighet att lägga 5 till 10 svar på varje fråga, är du redo
2!.
planering och BEREDNING

Det finns många anledningar till varför försök att sluta röka misslyckas. En av dessa är inte förbereda dig. Du håller på att göra en livsförändrande steg. Även beroendet av nikotin är ett starkt drag av tobak, det finns andra aspekter av ditt liv som kommer att påverka dina rökvanor. Det är dags att förbereda sig för strid!
Öppna ett annat dokument i ditt ordbehandlingsprogram och berättigar denna "När jag Smoke". Upprepa processen från steg 1, identifiera din rökning mönster och vanor. Om det underlättar, gör detta i form av en dagbok. Ser du mönster? Har du bestämda tider och ställa in uppgifter som är associerade med rökning. Vanligaste är, när de reser in i bilen, efter måltid, när du är på datorn osv
Identifiera signaler att inleda dina rökvanor kan du ringa alternativa planer för när man slutar. Till exempel, om du identifierar komma in i din bil som en utlösande faktor, köpa ett paket tuggummi för bilen och byta ut din lust att nå för en rök med slinka in en bit tuggummi.
När du har identifierat dina triggers och förberett din omgivning, är det dags att fastställa ett datum i 1 -. . 2 veckor
3
använda vad du lärt dig

Genom att fylla i steg 1 2, kommer du att ha lärt sig mycket om din motivation och svagheter. Du kanske har undrat varför sluta röka inblandade svara på frågor och skrivuppgifter, men alla kommer att bli tydliga i steg 3.
För att befria er från din rökning vana för gott, måste du programmera om din hjärna. Först måste du tänka som en icke-rökare och för det andra, du måste tro på din förmåga att nå ditt mål. Den mest kraftfulla sättet att programmera din hjärna för att lyckas är genom positiv dagliga affirmationer.

vad som är positiva dagliga affirmationer?

Påståendena är uttalanden som vi gör oss själva. Detta kan vara positivt "jag är lyckligare att vara en icke-rökare" eller negativa "Att sluta röka är alldeles för hårt". Tecken tyder på att upprepa positiva affirmationer till dig själv varje dag ändrar din inställning och optimerar framgång. Självförbättring gurus, psykologer och kuratorer har även anställt dessa tekniker i åratal!
Brukar du titta på "DrPhil "eller har du läst någon av hans böcker? Om du har, har du hört honom prata om din tro i fråga om interna band som spelar i ditt sinne. Du kommer också att ha hört honom fråga folk och vad folk säger till sig själva när de gör saker osv Påståendena är den tro du har och vad säga till dig själv och att framgångsrikt sluta röka för gott, du behöver ändra banden.
"The Affirmation ticker" som utvecklats av Glen Mollett har revolutionerat användningen av positiva affirmationer dagligen. Detta enkla och effektiva programvaran kan du lägga in din egen positiva dagliga affirmationer och ställ dem att rulla ansträngning på din datorskärm. Hämta ditt exemplar av "The Affirmation Ticker" och använda det du har lärt av dina övningar i steg 1 2, skapa din personliga affirmationer. Till exempel "Jag vill inte röka i min bil" eller "jag behöver inte röka efter måltid". Lägg till dessa, affirmationer som "Jag kan sluta röka" och "Cigaretter är inte starkare än jag".
Denna positiva dagliga affirmationer kommer då att rulla utan problem på skärmen när du har slutfört den andra datorn uppgifter. Efter några dagar kommer du inte längre märker bläddra, men du kommer att absorbera all den positiva affirmationer subliminalt.
4.
SLUTA DAG

sluta dagen kommer du att ha ett nytt förtroende för din förmåga att sluta röka för gott och kommer att ha absorberat allt det du har lärt, strategier du utvecklat och motivation för slutar din tillit till nikotin. Om du har följt steg kommer du att vara redo för framgång!
Det är dags för de sista minuten förberedelser. Först köper du en nikotinersättning produkt. Det finns många på marknaden, tuggummi, plåster, inhalators, microtabs etc. Detta är en fråga för personliga val har dock inhalators befunnits vara särskilt bra eftersom de inte bara ersätta nikotin påminner de också cigaretter och ge dig något att göra med händerna.
Ta bort alla rökare objekt från ditt liv. Askkoppar, tändare, tändstickor, cigaretter etc. bör brytas upp och lade i papperskorgen innan du pension på kvällen innan slutade dag. Vissa människor tycker också att det lämpligt att ta upp en ny hobby att hålla dig sysselsatt och ge dig något att göra i tider då du normalt skulle röka.
AVSLUTA dag har kommit och det är dags att använda alla de verktyg du måste vara fria från din rökning vana. Ett annat sätt att stärka din känsla av bedrift är att se de ekonomiska vinsterna. Om du har en glasburk, lägg de pengar som du skulle ha använt på cigaretter i burken varje dag under den första månaden. I slutet av månaden, belöna dig själv genom att spendera de pengarna på att särskilda behandlar dig inte hade råd!

Tips och varningar


 • annat sätt att förstärka din känsla av prestation är att se de ekonomiska vinsterna. Om du har en glasburk, lägg de pengar som du skulle ha använt på cigaretter i burken varje dag under den första månaden. I slutet av månaden, belöna dig själv genom att spendera de pengarna på att särskilda behandlar dig inte hade råd!
 • alltid konsultera en läkare innan man påbörjar en nikotinersättning program om du har några hälsoproblem.


 • Previous:nothing Next:Fördelarna med ånga duschar

  Relaterade artiklar


 • Vilka är riskerna med p-piller?
 • tecken på silikonbröstimplantat brott
 • symtom på låg magsyra
 • hur man anser dig
 • Vilka är riskerna med cigarrökande?
 • Vilka är de behandlingsmetoder för ett kejsarsnitt graviditet ärr?
 • orsakerna till humörsvängningar
 • Vad är pH av magsyra?
 • blodtryck medicin effekter på muskler
 • om guarkärnmjöl
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com