Vad är familjeplanering tjänster?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-15
Att vara sexuellt aktiv utsätter en individ, särskilt kvinnorna, att en mängd både möjligheter och risker. Detta beror främst på det faktum att sexuell aktivitet kan leda till föreställningen om ett barn. Oavsett om du försöker att få ett barn, familjeplanering tjänster är till för att hjälpa till med både resurser och utbildning

Du behöver:. .
Vätskor
Bland mat.
Anti-diarré medicinering.
Lactobacillus acidophilus.

graviditetsförebyggande

En av de största tjänster som alla familjeplanering ge är nödvändiga medel för att förhindra en graviditet uppstår. Detta inbegriper information och leverans av produkter preventivmedel (kan ibland gratis) som inkluderar: p-piller, implantat, skott, plåster, kondomer, spermiedödande medel, och sterilisering. Många familjeplanering tjänster erbjuder även akut preventivmedel (även känd som morgonen efter-piller) och tjänster för abort.

Graviditetstest

familjeplanering också hjälp ges för att ta reda på om du är gravid. Eftersom affären graviditetstest är inte alltid 100 procent korrekt, gå till en familjeplanering klinik tillåter vem som helst-oavsett försäkring eller ekonomisk status-tillgång till mer exakt graviditet upptäckt.

Pre och Post Född

Många familjeplanering tjänster erbjuder också klasser och sjukvård för dem som för närvarande gravid och vill bära barnet genom sikt. Detta kan omfatta klasserna förlossningen, prenatal tentor och grundläggande klasser föräldraskap att förbereda för ett barns ankomst. Post födelse tjänster kan postpartum tentor och fortsatt klasser utbildning i föräldraskap.

Sjukvårdslagen

familjeplanering kan också erbjuda andra medicinska tjänster kretsar kring grundläggande och sexuell hälsa. Dessa kan omfatta sexuellt överförbara sjukdomar (STD) testning, vaccinationer och undersökningar. Vissa familjeplanering kan också erbjuda ytterligare tjänster, allt från kolesterol till klasser rökavvänjning och resurser.

Utbildning

En av de största områdena där familjeplanering arbete är utbildning. Detta kan inkludera informera potentiella föräldrar om att ha ett barn och befruktningen och födelsen process. Utbildning kan också kretsa kring risken att sexuellt aktiva och hur man kan förhindra graviditet eller att smittas av en könssjukdom. Föräldraskap klasser är också vanliga i de flesta tjänster familjeplanering.

Previous:nothing Next:tecken på narkotikamissbruk förnekande

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • hur du tar bort vaccinationer från kroppen
 • Hur fungerar hälsenan arbete?
 • hur man kan slå endometrioisis 87 - förstå klimakteriet
 • tecknen på värmevallningar
 • om bakterier som kan orsaka onormala cellprov
 • definition av förskott direktiv
 • hur man kan slå endometrioisis 90 - vad är östrogenbehandling (ERT)
 • vilka örter öka fertiliteten?
 • hur man kan minska luftburna allergen utan medicin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com