fysiska tecken på narkotikamissbruk

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-17
Fysiska tecken på narkotikamissbruk kan vara en indikation av drogberoende. Vare sig det gäller användning av illegala droger eller icke-föreskrivna användningen av receptbelagda läkemedel kan fysiska tecken på narkotikabruk vara indikationer på problem på vägen. Fysiska tecken på narkotikabruk kan tyda på ett beroende som kan leda till förlust av arbetstillfällen och upplösningen av nära relationer. Eftersom fysiska tecken på narkotikabruk kan också vara tecken på missbruk, är de viktiga att förstå och erkänna

Du behöver:.
Vätskor.
Bland mat.
Anti-diarré medicinering.
Lactobacillus acidophilus.

Fakta

Den fysiska tecknen på narkotikamissbruk kan bero på vilken typ av läkemedel som används. Stimulantia som kokain och metamfetamin ökar hjärtfrekvens och blodtryck. Opiater och barbiturater kommer att sänka blodtrycket och minskar andningsfrekvens. Metamfetaminanvändningen kommer också att orsaka allvarliga tandproblem. Andra tecken på läkemedelsanvändningen omfatta byte av klädstilar att dölja webbplatser nål injektion. Långsam reaktionsförmåga är ett tecken på narkotikamissbruk, som är förvirring och desorientering. Bihåleinflammation och näsblod kan vara tecken på frustade droger. Plötslig viktminskning eller viktökning kan vara tecken på narkotikamissbruk.

Betydelse

betydelse märker fysiska tecken på narkotikamissbruk är att detta erkännande kan leda till förbön och möjlighet att hjälpa den person som använder droger . Familjemedlemmar kan känna igen fysiska tecken på narkotikabruk och använda familjens påtryckningar för att hjälpa missbrukaren att söka hjälp. Om det fysiska tecken på narkotikabruk är fläckig tidigt kan de många problemen med narkotikamissbruk undvikas.

Tidsplan

Den fysiska tecknen på droganvändning kan märkas innan en person är beroende av droger. Ofta kommer dock en person vara klarsynt nog för att effektivt dölja fysiska tecken, och det är bara till efter glida in i drogberoende att personen blir borta från verkligheten tillräckligt mycket för att inte kunna dölja fysiska tecken. När fysiska tecken på narkotikabruk är märkt, är det viktigt att söka hjälp direkt, eftersom drogmissbruk kan leda till beroende och missbruk, vilket kan förstöra personens liv, liksom livet för dem omkring honom.

Överväganden

Den fysiska tecken på narkotikabruk är inte alltid tecken på någon som använder droger. Till exempel, tonåringar ofta gå igenom faser där de ändra stilen på kläderna de bär. Hormonell obalans kan också leda till känsloutbrott och förändringar i sömnmönster. Om några av de fysiska tecknen på droganvändning är märkt, är den bästa vägen att öka nivån av uppmärksamhet och vara vaksamma för ytterligare tecken på narkotikamissbruk. När på alerten, kan familjemedlemmar erkänna vanligen tecken på narkotikamissbruk.

Missuppfattningar

Människor som konfronteras med de fysiska tecknen på droganvändning kan erkänna att ha använt droger, men missbrukare kommer sällan erkänna att det finns ett problem, även om narkotikaanvändning har blivit ett beroende. För de flesta behandlingsprogram, är det första steget att erkänna att ett problem existerar. Det är viktigt att förstå att ett läkemedel användare vanligtvis tona ned användningen av droger och dess effekter. Ofta är det inte förrän drogen ur hennes system som de inser hur droger har tagit över hennes liv.

Previous:nothing Next:panikattack symptom hos ett barn

Relaterade artiklar


 • hjärtarytmier symptom hos kvinnor
 • hur har befrielse från ryggsmärtor
 • hur man får gravid med tvillingflickor
 • hur man använder naturliga sätt att få arbetskraft
 • prenatal vitaminer effekter på män
 • hur man kan hjälpa till att öka ditt barns dagliga verksamhet
 • orsakerna till humörsvängningar
 • Vad är en normal temperatur för en vuxen?
 • kosmetisk kirurgi behandlingar för hudbristningar
 • varning om barn & hostmedicin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com