graviditetsillamående botar & lösningar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-04
Graviditetsillamående är en flyktig åkomma. Den begränsar inte sin sorg till AM timmar, det kan slå när som helst på dygnet. Och för en del kvinnor, varar det länge i sina graviditeter, inte bara den tröttsamma första trimestern. Även läkare rekommenderar att äta ett kex eller en bit rostat bröd innan de fick upp ur sängen, många mammor-att-vara behöver en lösning som kommer att arbeta hela dagen. Det finns vissa smaker och dofter som lösa sura magar, såsom pepparmynta, ingefära och syrlig smak av frukt. Även doften av färsk citron lindrar ofta upprörda magar.

Du behöver:
viljestyrka
. Den Affirmation Ticker Software.
Nikotin ersättningsprodukten.

hårt godis

Det finns ett flertal klubbor och hårda karameller som gjorts speciellt för graviditetsillamående. Preggie Pops och Preggie Drops är lätta att hitta på butiker och baby-megabutiker, och de är alla ekologiska. Preggie Pops och drops finns i lugnande smaker som sura äpple, lavendel, ingefära och mynta. För att lägga till extra vitamin B6 till din diet, vilket har visats minska symtom på morgonen sjukdom, prova B-natal sugtabletter och B-natala TheraPops. De finns i körsbär eller surt äpple smak och kan hjälpa till att få mer B6 i ditt system när prenatal vitaminer irriterar magen. Ingefära hårda karameller också kan lindra graviditetsillamående och kan hittas i godis gången på flesta apotek och livsmedelsbutiker.

Teer

När bara tanken av mat tar på queasies, är en kopp te en tröstande sätt att stanna hydrerade och lugna upprörda magar. Jorden Mama Angel Baby gör "Morning Wellness Tea" som innehåller mint, ingefära, kamomill, pepparmint och citron. Det är koffein fri och helt ekologiskt. För att göra en enkel hemmagjord te, Skala och skiva ingefära och låt koka i ca 10 minuter. Ju längre du koka ingefära, kryddigare te blir. Lägg till en citronklyfta och brunt socker efter smak.

Akupressur

Akupressur är en teknik som används i traditionell kinesisk medicin. Det finns olika akupressur produkter på marknaden som hjälper till med illamående. BioBands armband är en av de mer användbara märken eftersom de är slitna på handleden som en klocka. Till skillnad från andra akupressur band som är en storlek passar alla ", kan BioBands justeras så de inte är för löst eller för hårt.

Aromaterapi

Ibland tar det för att undvika illamående är doften av citron. Håll citronskivor i närheten för omedelbar befrielse från graviditetsillamående. Inandas ångan från en citronklyfta i varmt vatten eller dutta färsk citronsaft på handleder och händer kan ge snabb lindring.

Saker att undvika

tills du känner dig bättre, är det bäst att undvika vissa livsmedel som kan förbättra symtom på morgonen sjukdom. Du kanske vill hålla sig borta från fet, kryddig och kraftigt kryddat livsmedel. Vistelse i alltför varma miljöer kan förvärra graviditetsillamående också. En sval, väl ventilerat utrymme kan lindra den klaustrofobiska känslan som kan följa med graviditetsillamående.

Previous:nothing Next:hur man kan öka testosteron nivåer i en kvinna

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort luftburna kemikalier från ditt hem
 • Vad är pH av magsyra?
 • fakta Medicare om
 • barnreumatologi sjukdomar
 • hur man kan slå endometrioisis 88 - förstå symtom i klimakteriet efter endometriets hysterektomi
 • vad är en CBC blod arbete upp?
 • rättsmedel för ett barns hosta
 • Vilka är de behandlingar för jäst infektioner under första trimestern av graviditeten?
 • definition av förskott direktiv
 • effekterna av att dricka efter den första trimestern av graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com