hur man får p-piller vid planerade föräldraskap

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-13
Om du behöver skaffa preventivmedel och du skulle vilja hitta ett billigt alternativ till någon annan försäkringsgivare täckta optioner är Planned Parenthood en stor anläggning som ska användas. Genom att samla rätt information och veta vad man ska förvänta sig och vart man ska gå för att hitta din lokala Planned Parenthood kontoret kan du få preventivmedel med lätthet

Hur man får Planned Parenthood-föreskriven Preventivmedel


1.
Samla ihop dina personuppgifter. Du kommer att vilja ta med en fotolegitimation med dig för registreringen. Du kanske också vill ta med dina senaste lön Män från jobbet, så många platser att erbjuda recept på en "glidande skala" som kan spara dig mycket pengar. Också har någon anamnes information som finns tillgänglig för din examen. Om du för närvarande har sjukförsäkring, också ta ditt kort med dig, eftersom de inte accepterar vissa former av sjukförsäkring.
2.
Hitta en lokal Planned Parenthood plats genom att använda organisationens webbplats . Se länken under Resurser.
3.
Ringa och ställa in ett möte med den närmaste platsen som du hittar via söksidan. Du kommer att märka på höger sidan bredvid varje plats att olika tjänster finns tillgängliga. Se till att den plats du väljer erbjuder "preventivmedel tjänster" alternativet.
4.
Gå till din utnämning och låta läkare personal för att utföra nödvändiga undersökningar. Hon kommer då att prata med dig om de olika alternativ som preventivmedel finns och hur de fungerar. Välj det alternativ du föredrar. Läkaren kan också föreslå flera alternativ baserat på din egen personliga period historia.
5.
Ge personalen på Planned Parenthood med några ekonomiska information som efterfrågas. I många fall får du helt enkelt ditt preventivmedel från sina kontor direkt, eftersom de har ett brett utbud av piller och normalt föreslå ett piller på lager. Om du av någon anledning de inte erbjuder p-piller du specifikt begär, kan du ta recept på en lokal apotek för självförverkligande.


Previous:nothing Next:som uppfann plåster?

Relaterade artiklar


 • skäl för en missad menstruationscykel
 • vad som orsakar valkar
 • orsakerna till förstoppning hos barn
 • hur har befrielse från ryggsmärtor
 • Hur fungerar 3D ultraljud arbete?
 • hem rättsmedel för barns öronvärk
 • vad är en kreditkontroll för sysselsättningen?
 • hur man desinficera och rengöra en svamp
 • Hur sluta röka ...
 • symtom på slutskedet alkoholism
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com