hur man vara medveten om att bestrålning av livsmedel får svälta oss

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-10
Vår regering här i USA och de flesta andra nationer i världen har varit att bestråla några av våra livsmedel allt från enkla bacon sedan mitten av 1950-talet. De säger att det sparar förvärrad livsmedelstillverkarna stämningar från den minskning av processen kontaminering, men gör det verkligen fungerar

Du behöver:?
En sann önskan att äta näringsrik mat


. 1.
vet vi allt om bestrålning nedfall?

Först av allt, USA och andra länder som genomför denna process har känt nästan från början ha känt till att någon mat efter att ha bestrålat förlorar några av sina näringsmässiga beståndsdelarna inklusive mycket av deras enzym innehåll. Detta säger oss att, till exempel att grönsaker, en gång bestrålade, trots att de fortfarande är rå, lös nära så mycket av sina vitamin /mineral innehåll som gör vanligt kokt och även konserverade grönsaker. Dessa fynd eftersom denna process utvecklats genom åren. Vad detta säger är att äta råa grönsaker egentligen inte ge en person den fördelen att intag av större mängder av vitaminer, mineraler och enzymer också vilket är fallet med de icke-bestrålade grönsaker. Den säger också att i verkligheten är de länder bestråla grönsaker effektivt är undernärda jämfört med att inte bestråla sina produkter.
2.
Så, vad är det här säger oss?

för den sanna vegetarian, är det inte mycket allvarsam nyhet. När allt följer en anledning denna del av vår befolkning här typen av kost är vanligtvis på grund av animaliska föroreningar och att både frukt och grönsaker anses ren och mer näringsrik. Ändå kan färsk frukt och grönsaker i obearbetat tillstånd tillhandahålla en person med mer än 75% högre vitamin /mineral näring än samma mängder som inte ha blivit bestrålad, men var kokta normalt.
3.
Så, vad åstadkomma bestrålning?

Vi måste hålla i minnet att syftet är att förstöra bakterier som eventuellt skulle kunna överleva tills den når konsumentledet, men hur? Vi får höra av dem som administrerar den process som en del av bakterierna överlever börja multiplicera igen och når ibland den tidigare bestrålning nivå strax efter. Så även om problemet med bakterier snart återvänder, inte de förlorade näring i bestrålade livsmedel inte. Det verkar som om kött eller grönsaker processor har en skyddande försäkring, förmodligen mot stämningar, men konsumenten förlorar en stor andel av sin näring. Eftersom fler och fler av våra livsmedel tillsammans med det som är importerade och därmed sänka den genomsnittliga näringsmässiga innehållet i dessa livsmedel, är det inte ens möjligt att ha att äta mer för att ge oss den nödvändiga nivån av näring är åtminstone en partiell orsak av vår nations fetma problem? Vad det än gör utföra, är strålningen farlig, kräver särskild hantering och dess biprodukter producera mer föroreningar för världen, som ingen av oss behöver just nu.


Previous:nothing Next:hur man får arbete gå

Relaterade artiklar


 • neti pot alternativ
 • hur man vet om man har en migrän
 • Vilka är riskerna med p-piller?
 • hur gå ner i vikt efter din kroppsform (kvinnor)
 • Vilka är symptomen på låg kaliumhalt i barn?
 • hur man kan slå endometrioisis 90 - vad är östrogenbehandling (ERT)
 • hur man får fertilitetspreparat
 • orsakerna till förstoppning hos barn
 • hur man hanterar ilska hos barn
 • Plavix biverkningar - trötthet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com