långsiktig behandling för alkohol

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-25
Människor beroende av att dricka alkohol har sjukdomen alkoholism, och det finns program för att behandla sjukdomen. Det första steget i att behandla sjukdomen är för personen beroende av alkohol att inse att problemet existerar. Det finns korta behandlingar som innebär avgiftning, vilket innebär ett upphörande av alkoholkonsumtion och minskat några abstinensbesvär. Efter denna första process, långsiktiga behandlingar är oftast nödvändigt att hjälpa till att hålla alkoholmissbrukare från att återvända till överdriven alkoholkonsumtion.

Du behöver:
luftfuktare
. Näsdroppar.

Fakta

långvariga behandlingar för alkoholism traditionellt har psykosociala i naturen. Genom kring alkoholdrycker med människor som har slagit sitt missbruk, kan alkoholhaltiga få positiv förstärkning i försöket att sluta dricka. Familjemedlemmar uppmuntras att stödja de alkoholhaltiga genom att stoppa alla beteenden som utlöser alkoholistens önskan att dricka. Möten varje vecka ge långsiktig kontinuitet i armeringen att upphöra med alkoholkonsumtion. Nya behandlingar innebär medicinering som kan blockera de signalsubstanser som gör att alkoholhalten längta efter alkohol

Betydelse

medan de korta behandlingar kan vara mycket effektiv att den håller en alkoholhalt från att dricka -. Synnerhet slutenvård kliniker, som kan hålla frestelser avstånd genom att inte ha någon alkohol i lokalerna-långvariga behandlingar är oftast nödvändiga på grund av återfallsfrekvensen, som kan vara så hög som 70 procent. Långvariga behandlingar kan förbättra oddsen för en alkoholist återstående fria från alkohol.

Överväganden

Precis som med behandling av sjukdom, finns det en kostnad övervägande. Klinisk behandlingar och mediciner kan bli kostsamt, och det rekommenderas att kontrollera försäkringar för att se om alkoholism behandling ingår. Den andra huvudsakliga faktorn är den förödande effekt en alkoholist kan ha på familjen. Förlust av jobb och skilsmässa kan bli resultatet av alkoholistens beteende.

Tidsplan

Korta slutenvård kliniker kan variera i tid för behandling, även om 10 till 30 dagar är typiskt. För långsiktig behandling, är ett år som allmänt anses vara den tid då framgång eller misslyckande för en långsiktig behandling kan bedömas först. Men eftersom alkoholism är en sjukdom som behandlas, inte botas, en effektiv och långsiktig behandling bör betraktas som en livslång behandling.

Missuppfattningar

Några alkoholister och anhöriga till alkoholister tror att ett återfall med en dricka sig berusade innebär att långtidsbehandling är ett misslyckande. Eftersom alkoholism är en sjukdom, bör en tillfällig återfall snarare ses som ett tillfälligt återfall. Familjemedlemmar och alkoholhaltiga bör fortsätta med sina ansträngningar att minska frestelser av alkohol och att ta bort triggers som orsakar alkoholhaltiga att längta efter en drink. Långtidsbehandling bör fortsätta och inte betraktas som ett misslyckande om alkoholhaltiga fortsätter att försöka att lyckas genom att kvarvarande alkohol fri.

Previous:nothing Next:typer av glucometer

Relaterade artiklar


 • spädbarn hypothyroid symtom
 • biverkningar av Depo Lupron
 • hur man kan förebygga cancer genom att öka ditt immunförsvar
 • långsiktig behandling för alkohol
 • hur du lägger till motion i vardagen
 • Vilken funktion i sköldkörteln?
 • ibuprofen biverkningar hos äldre
 • Vilka ingredienser ingår i ett SITTBAD?
 • hur man kan sluta oroa dig för att få cancer
 • om guarkärnmjöl
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com