naturläkemedel för klimakteriet symtom

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-30
När kvinnor börjar premenopause till klimakteriet processen, deras kroppar gå igenom hormonella förändringar. Dessa förändringar kan uppstå med början vid 40 års ålder, och de kan pågå i upp till 10 år. Symptomen beror på fluktuerande östrogen och progesteron nivåer. Oregelbundna menstruationer, blodvallningar, sömnstörningar och humörsvängningar är bara några möjliga obehag att en kvinna kan stöta Whiles går igenom klimakteriet. Det är möjligt att lindra dessa besvär med naturläkemedel

Du behöver:.
Gamla vuxna strumpa.
ris.
nål.
tråden.

Diet

Ändra din kost hjälper till att lindra klimakteriet symtom. Att äta mindre fett och lägger till mer hälsosam mat till din diet kan hjälpa till att eliminera nattliga svettningar, och kan också ge dig mer energi under dagen.

Motion

Med en daglig övning rutin är bra för alla, men det är särskilt användbart för kvinnor går igenom klimakteriet. En hektisk vardag tillsammans med motion bidrar till att bromsa sömnproblem som kan uppstå under klimakteriet. Motion frigör endorfiner också för en god allmän känsla.

Soy

Förberedelser livsmedel som framställts med soja kan vara till fördel för kvinnor som drabbas släppa nivåer av östrogen. Soja har östrogena ämnen som kan höja dessa nivåer naturligt. När du lägger i det faktum att soja innehåller också behövs vitaminer och mineraler, äta soja livsmedel är en smart och hälsosamt sätt att må bättre.

St Johannesört

Kvinnor kan uppleva depression under klimakteriet av flera skäl. Johannesört är en ört som kan hjälpa till med dessa symtom. Det är en mild oxidas hämmare som fungerar som Prozac.

valerianarot

valerianarot kan användas för att bekämpa sömnlöshet, som är ett viktigt symptom på klimakteriet. Valerianarot doftar och smakar riktigt illa. Om smaken stör dig, använder tabletter i stället för färska örter.

Previous:nothing Next:Vilka är de behandlingar för STREP b?

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar fotled smärta?
 • hur lager en första hjälpen kit för din blöja väska
 • hur man får max ur en massage
 • hur man vara medveten om att bestrålning av livsmedel får svälta oss
 • tecken på en drog återfall
 • Hur man vet om ditt barn är lite förälder
 • feber blister symtom
 • Vilka är symptomen på låg kaliumhalt i barn?
 • rättsmedel för darrningar i händerna
 • kognitiva barns utveckling steg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com