om bakterier som kan orsaka onormala cellprov

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-14
När kvinnans läkare samtal att säga att en cellprov eller Pap-test har kommit tillbaka onormala, de flesta kvinnor upplever en rad känslor inklusive larm, oro och rädsla. Sedan Pap-test är ett test där läkarna ta ett prov av de celler växer runt livmoderhalsen och testa bakterier nivåer, en av de mest effektiva metoderna för att upptäcka livmoderhalscancer, nyheten om onormala resultat automatiskt skickar upp varningssignaler. Men inte alla onormala testresultat indikerar cancer. I synnerhet innehåller den vaginala regionen mer än 20 olika stammar av bakterier, varav vissa kan orsaka en Pap-test för att komma tillbaka onormal.

Du behöver:
vätskor
. Bland mat.
Anti-diarré medicinering.
Lactobacillus acidophilus.

Jäst

Jäst är en av de vanligaste bakterierna i en kvinnas vagina region. I normala eller vanliga nivåer jäst bidrar till den allmänna hälsan hos kvinnan. Men när jäst stiger, på grund av många vanliga sjukdomar såsom omfattande användning av antibiotika, kan ett antal symtom uppträder, inklusive klåda och överdriven urladdning. Enligt din totala hälsa, en nyhet dotterbolag till NBC, är jäst en av de vanligaste bakterier som kan vara oproportionerlig och således orsaka onormal pap tester.

Gardnerella

Enligt EMedicine, en del av WebMD, är Gardnerella en av de organismer som vanligen orsakar vaginos. Det är ofta upptäcks och behandlas i öppenvården. Förutom att orsaka en onormal Pap-test, kan Gardnerella orsaka grå ansvarsfrihet och ofta följer douching eller hormonspiral användning.

Kockoida

kockoida bakterier orsakar ofta avvikande resultat från Pap läsningar och inflammation eller svullnad i livmoderhalsen. Om det inte finns någon annan avvikelse än kockoida kommer de flesta läkare inte administrera antibiotika för att behandla denna bakterie. Kan dock enligt din totala hälsa, ett antibiotikum liknande dem som används för att behandla Staph infektion ordineras om det kockoida och dess biverkningar är tillräckligt betydande för att leda till att patienten oro eller irritation.

Leptothrix

Leptothrix är En annan vanlig bakterie som finns inom slidan och livmoderhalsen. Generellt går obemärkt utom om bakterierna finns i nivåer som var betydande nog för att orsaka en onormal cellprov. Dessutom kan kvinnor med stora mängder leptothrix meddelande ansvarsfrihet liknande jäst. Men enligt GYN OB, en online gynekologi resurs, leptothrix anses inte sjukdomsframkallande och kan därför ignoreras.

Laktobaciller

Laktobaciller är en normal bakterier som finns i slidan. Men när bakterierna balans förändringar och laktobaciller saknas kan kvinnor få osäkra eller onormala pap resultat. Förutom de bakterier Gardnerella spelar lactocbacilli ofta en roll i utvecklingen av bakteriell vaginoisis.

Previous:nothing Next:biverkningar av Depo Lupron

Relaterade artiklar


 • hur man vet om man har en migrän
 • hur man kan slå endometrioisis 86 - förstå hormonersättningsterapi (HRT) efter endometrios hysterektomi
 • vilka örter öka fertiliteten?
 • gastrointestinala problem hos barn
 • Vad innebär det att ha låga leverfunktion?
 • vad är remifemin?
 • hur man upptäcker diabetes hos barn
 • vad betyder blödning i premenopause visar?
 • blodtryck medicin effekter på muskler
 • hur man anser dig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com