panikattack symptom hos ett barn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-17
Enligt American Academy of BUP, "panikångest är en vanlig och behandlingsbar sjukdom" hos barn. Om symtomen på panikångest redovisas tidigt är det möjligt att införa en behandlingsplan som kommer att hjälpa ett barn att hantera sin sjukdom och undvika ytterligare psykiska problem eller missbruksproblem. Det vanligaste symtomet på panikångest är panikattacker, och att kunna känna igen tecken på en panikattack i ett barn är nyckeln till tidig upptäckt och behandling av de underliggande problemen.

Du behöver:
vätskor
. Bland mat.
Anti-diarré medicinering.
Lactobacillus acidophilus.

Rädsla

Ett barn att få en panikattack kan uppleva en känsla av intensiv och oförklarlig rädsla. Denna rädsla kan vara irrationell, men samtidigt helt förlamande för barnet. Han kan uttrycka skräck vid tanken på att dö, upplever separation från familj eller vänner, bli sårad eller valfritt antal andra skrämmande omständigheter som inte är en del av hans faktiska verkligheten. Detta kan orsaka en extrem känsla av hjälplöshet och oro i föräldrar och vårdgivare upplever attacken.

hjärtklappning

När ett barn upplever en panikattack, svarar hennes hjärta som om hon var i en situation som matchar rädslan hon känner. Som ett resultat kommer hennes hjärtslag ras, pund och hoppa, och hon kommer att känna fysiskt precis som en person som faktiskt upplever en terroriserar omständighet, till exempel en bilolycka, plötslig skada eller överraskande anfall, även om hon kan vara hemma av sitt hem eller säkerheten för sin skola.

Fysisk Skälvande

Rädslan väckt den av en panikattack kan orsaka ett barn att fysiskt skaka och darra. Detta darrande är kroppens sätt att uppvärmningen i sig. Barnets kropp blir kallt under en panikattack eftersom blodflödet är begränsat till vissa delar av hans kropp.

Andningssvårigheter

Ett barn som upplever en panikattack kan börja andas snabbt. Detta är kroppens sätt att få mer syre i musklerna att stödet under flygning. Ett barn upplever rädsla som orsakades av en panikattack kommer naturligtvis att känna ett behov av att fly, även om hennes faktiska omständigheterna är trygga och säkra, och hennes muskler behöver ökad syre för att köra. Detta kan leda en panik barnet att kippa efter andan utan fysisk ansträngning eller utmattning.

Yrsel

När ett barn upplever en panikattack, kan han bli yr och förvirrad. Detta händer eftersom hans kropp arbetar så hårt för att bränsle sina muskler med syre att mindre syre sänds till hans hjärna. Ett barn som är panik bör uppmuntras försiktigt att sitta ner så att han inte faller eller svimmar och stå för eventuella skador innan attacken passerar.

Previous:nothing Next:preventivmedel fakta

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar allergier på vintern?
 • hur lager en första hjälpen kit för din blöja väska
 • effekterna av heroin och metadon på ofödda barn
 • vad är en CBC blod arbete upp?
 • hur man startar en dag på ett hälsosamt sätt
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • hur man har ett barn utan sjukförsäkring
 • hur man vara medveten om att bestrålning av livsmedel får svälta oss
 • hur man kan minska luftburna allergen utan medicin
 • Vilken typ av kläder bör en nyfödd ha?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com