skälen för födelsekontroll misslyckande

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-29
Den amerikanska Graviditet Association uppskattar att preventivmedel används i 53 procent av alla oplanerade graviditeter. Denna överraskande statistik pekar på den sorgliga sanningen, även om många former av preventivmedel anspråk på att vara mycket effektiva, som med en genomsnittlig användning misslyckande är möjligt och i vissa fall till och med troligt. För att få ut det mesta av ditt preventivmedel, bör du använda flera alternativ samtidigt och vara medvetna om orsakerna till att din favorit preventivmedel kan misslyckas

Du behöver:
gamla vuxna strumpa
. ris.
nål.
tråden.

barriärmetod

Barrier preventivmedel inkluderar kondomer, spermiedödande medel, livmoderhals mössor och membran. De fungerar genom att hindra sperma kommer in i livmoderhalsen och förebygga spermier från mötet ägg. Barrier preventivmedel misslyckas huvudsakligen på grund av missbruk. När någon av dessa typer av preventivmedel står felaktigt att de har benägenhet att glida tillåter spermier igenom. Ibland kan en felaktig kondom eller mellangärde bryta orsakar fel.

Hormonella metoder

Hormonella plåster, ringar, piller och injektioner alla används för att förhindra graviditet genom att förhindra ägglossning. Hormonella preventivmedel kan misslyckas av flera skäl. Antibiotika kommer att minska inverkan av preventivmedel medan låga doser på grund av viktuppgång eller underlåtenhet att byta till en högre dos efter amning kan också leda till graviditet. Men den vanligaste orsaken till hormonella preventivmedel misslyckande missbruk. Ibland kan en ring eller plåster kommer vara missriktad. Ibland en session av behandlingar missas. Andra gånger kvinnor inte vänta den föreslagna tid efter att få på preventivmedel innan man har sex.

naturlig familjeplanering

naturlig familjeplanering, även kallad rytmen metoden innebär spårning och kartlägga kvinnans mest fertila och avstå från sex på topp dagar. Denna metod misslyckas av olika skäl. Ofta orsaken beror på en förändring i kvinnans cykel av en kartläggning missöde. Enligt US Department of Health and Human Services fel kan också uppstå på grund av att spermier kan stanna lönsamt för uppskattningsvis fem dagar i en kvinnas kropp, men de flesta kvinnor bara avstå för en dag eller två innan ägglossning.

spiraler

spiraler (spiral) är bland de mest tillförlitliga typen av preventivmedel. De arbetar som en kombination av en barriärmetod och hormonell metod genom att fysiskt förhindra spermier från att träffa ett ägg och genom att släppa en liten mängd hormoner. Emellertid kan en spiral bli fördrivna i livmodern eller får placeras felaktigt. Inte bara kan det leda till graviditet, men det leder ofta till komplikationer. Utomkvedshavandeskap, fosterskador och missfall är bland de mest allvarliga hoten.

Sterilisering

Bortsett från abstinens, är permanent sterilisering anses av Food and Drug Administration att vara det bästa sättet att förhindra graviditet. Mindre än en kvinna av 100 blir gravid varje år om endera partnern är steriliserad. Typiskt sterilisering misslyckas eftersom män inte använda en alternativ form av preventivmedel, som rådde strax efter operation. Ibland misslyckas sterilisering eftersom äggledarna eller sädesledare sätta tillbaka, vilket resulterar i fertiliteten.

Previous:nothing Next:njursten symptom hos män

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till motion i vardagen
 • Definitionen av binjurarna
 • Vad är orsakerna till och behandling av låg testosteron?
 • hur man kan öka testosteron nivåer i en kvinna
 • som uppfann plåster?
 • hur man kan slå endometrioisis 78 - förstå i operationen rummet före operation
 • hur du får ut mesta möjliga nytta av varje läkarbesök
 • är viktökning ett tecken på klimakteriet?
 • feber blister symtom
 • Vilka är fördelarna med en magnetisk bäddmadrass?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com