spädbarn hypothyroid symtom

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-06
Alla 50 stater i USA beteende nyfödda filmvisningar snart efter ett spädbarn är född med 2008, enligt Babycenter. com. En av de störningar som kontrolleras för är medfödd hypotyreoidism. Medfödd hypotyreos förekommer vanligen som ett resultat av en underutvecklad sköldkörtel. Enligt babycenter. com, har ca 1 av varje 5. 000 amerikanska barn medfödd hypotyreos. Om ett problem upptäcks medan analysera resultaten av det nyfödda screening kan spädbarn få en ersättning av sköldkörtelhormon att åtgärda hormonbrist. . Men om sjukdomen inte upptäcks tidigt, kan försening av hjärnan och den totala tillväxten sker

tillväxtfrågor

Några barn med medfödd hypotyreos kan vara större än normalt till en början, även om de inte får äta mycket. Efteråt kommer barnet att växa förmodligen mycket långsamt eller inte alls.

Sömnighet

barn med medfödd hypotyreos brukar sova mycket mer än den genomsnittliga barnet. Även när dessa barn är vakna, får de verkar slö och har lite energi.

Utseende

Barn med medfödd hypotyreos kan ha en uppsvullna som ser ansikte och deras tungor kan visas svullen. Dessutom kan deras mage verkar alltid vara uppblåsta. Dessutom kan de har låg muskeltonus.

Andra symptom

Spädbarn med hypotyreos kan ha armar och ben som känns sval. Dessutom kanske de har en hes klingande gråta. Dessutom får de lider av kronisk förstoppning.

långsiktiga frågor

Enligt Magic Foundation, spädbarn födda med symtom på kongenital hypotyreos är är en större risk att få försenad utveckling. Efter en diagnos har ställts, kommer medicinering krävs dagligen för att ersätta den saknade sköldkörtelhormon. Med tidig och kontinuerlig behandling kommer de flesta spädbarn som föds med medfödd hypotyreos fortsätta att leva ett normalt liv.

Previous:nothing Next:fakta om bristningar

Relaterade artiklar


 • orsakerna till förstoppning hos barn
 • hur man kan bota tumör i livmodern
 • hämmad fostertillväxt syndrom
 • hur man förebygger solskador på ditt barn
 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • effekterna av att dricka efter den första trimestern av graviditeten
 • hur en synundersökning verk
 • livsmedel som förhindra prostatacancer
 • Definitionen av drospirenon
 • hur man kan slå endometrioisis 84 - förstå alternativ för att ha childrenafter livmoderslemhinnan hysterektomi - surrogatmödrar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com