vad är en Reiki session?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-13
Reiki är en form av energi healing som har varit i praktiken i många år. Dess popularitet lanserades runt 20-talet när Dr Mikao Usui, en minister från Japan, började undervisa sina elever hur man utför Reiki. Idag Reiki används i sjukhus och andra vårdinrättningar för att hjälpa kroppen att läka. Tanken bakom Reiki är den energi som omger oss har healing, och denna energi kan kanaliseras till alla som önskar att ta emot helande energi. Den Reiki utövare fungerar som ett sugrör för energin genom. Reiki har varit framgångsrik i att främja avslappning och att lindra stress. Eftersom Reiki är en kompletterande form av medicin bör det inte din primära form av behandling för sjukdom. Diskutera reiki med din läkare innan du tar en Reiki session

Komma igång

Innan en Reiki session startas, kan Reiki utövare be kunden om information om varför hon söker Reiki behandling. Kunden kan då bli ombedd att ta bort bara hennes skor och ligga ner i en bekväm stol eller på ett bord. Den Reiki utövare tar en minut eller två för att lugnt klara hans sinne, och kommer då att dra vissa Reiki tecken i luften med handen.

Head

Reiki startas normalt på huvudet. Utövaren kommer lätt placera sin hand i ansiktet, på hjässan och under huvudet på sammanlagt cirka nio minuter. Den energi får eller inte får kännas av mottagaren. Om det är, kan det kännas som värme eller stickningar.

Torso

Reiki utövare kommer att kanalisera energi till bålen nästa och börjar ofta vid axlarna. Händerna kommer att ta kontakt med några delar av kroppen, men inte andra, och kan hållas några inches ovanför kroppen. Energin kommer fortfarande ges den nödvändiga mängden, även om den direkta kontakten inte görs. Varje position på bålen kommer att bibehållas i cirka tre minuter.

Legs

Händerna kommer att ligga på eller över olika delar av benen i några minuter, och energi kommer oftast kanaliseras till sulorna på fötterna.

Other Side

Kunden kommer att bli ombedd att vända på denna punkt så reiki kan utföras på andra sidan av kroppen. Den Reiki utövare kommer att arbeta sig ner på baksidan och avslutas vid fötterna, spendera några minuter på varje område.

Ending

Reiki utövare kan avsluta sessionen genom att köra upp handen längden på kroppen, höll hennes hand några inches ovanför kroppen. Hon kan då korsa ena handen över den andra handen och placera händerna över området av hjärtat i några sekunder för att täta i Reiki energi.

Previous:nothing Next:vad är orsakerna till sängvätning?

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå endometrioisis 74 - förstå Anestesiologi samråd
 • prenatal vitaminer effekter på män
 • hur man får max ur en massage
 • Hur äter celler mat?
 • hur man kan slå endometrioisis - serie endometrios artiklar
 • steroid behandlingar för astma
 • elektrisk muskelstimulering behandling av ärrvävnad på knäet
 • hur man förbereder för dagkirurgi
 • hur du tar bort vaccinationer från kroppen
 • hur man underhåller en blodsockernivån
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com