vad är förberedelse h för?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-16
Förberedelser H är en familj av salvor, krämer, geléer, våtservetter och stolpiller används för att behandla och lindra svullnad, klåda, sveda, smärta och andra symtom i samband med hemorrojder. Hemorrojder förekommer hos både män och kvinnor och är nära anus (extern) eller lägre rektum (intern)

Vad är hemorrojder?

Hemorrojder uppstår när venerna runt anus eller lägre rektum är svullen och inflammerad eller åderbråck. Hemorrojder är oftast förknippas med ansträngande att ta bort en pall som är stora och /eller hårt. Du är mer benägna att utveckla hemorrojder om du är gravid, äldre, överviktiga, har diarré, sitta under långa perioder eller delta i anala samlag.

Symtom och förhindrande

Yttre hemorrojder symtom inkluderar smärtsam svullnad vilket resulterar i en klump i närheten anus. Detta i sin tur kan orsaka klåda, sveda och plågsam brännande tarmrörelser.
Inre hemorrojder ofta inte leder till symtom, men de kan orsaka röda blod för att visa på toalettpapper, avföring eller i toaletten. Om en intern hemorrhoid blir en utskjutande hemorrhoid genom att flytta utanför anus, kan det bli smärtsamt och kräva läkarvård. Hemorrojder bäst hindras genom att äta tillräckligt med fibrer, dricka rätt vätskor och tränar.

Behandling

Förberedelser H krämer, salvor och tvättlappar erbjuda tillfällig lindring av svullnad och andra symtom i samband med hemorrojder. I flaggskepp, Beredning H Salva, ingredienserna är mineralolja, fenylefrin, vaselin och haj fiskleverolja. De arbetar tillsammans för att hjälpa lugna inflammation och sätter ett skyddande lager över området. Den fenylefrin hjälper krympa svullna områden.

Annan beredning H Produkter

För inre hemorrojder, är Beredning H Stolpiller gjorts med fenylefrin för svullnaden och kakaosmör och haj fiskleverolja att skydda och lugna innanför nedre ändtarmen.
Förberedelser H Anti-Itch Cream med hydrokortison kan lindra dem med obekväma klåda.
Beredning H Maximal Smärta Formel lägger lokalbedövning pramoxine att formeln för att hjälpa döva smärtan.
Beredning H kylande gel är i första hand adstringerande trollhassel med fenylefrin.
Beredning H Medicated Wipes innehåller trollhassel också och gör att du kan rengöra området försiktigt och noggrant, vilket är viktigt eftersom det bidrar till att minska andra irritationer och låter andra utvärtes läkemedel för att få bättre kontakt med huden.

andra användningsområden för Förberedelse H

Vissa säger att förberedelserna H Salva hjälper till att minska påsar under ögonen, jämnar ut huden och minskar synliga rynkor. Enligt Prep-H. com, berodde detta på en jäst-derivat ingrediens som heter "Bio Dyne" (se länk i Resources). Den amerikanska Food and Drug Administration frågade Wyeth, tillverkare av Förberedelser H, att backa upp dessa påståenden. Tillverkaren har valt att ta bort den ingrediens den amerikanska produkten snarare än att gå igenom tester. Den kanadensiska formel Beredning H fortfarande innehåller beståndsdelen.
Också rekommendera några tatuerare sätta salva på en ny tatuering för att hjälpa påskynda läkning.

Varning

Det finns flera förhållanden som har liknande symptom att de för hemorrojder. Kontakta en läkare för korrekt diagnos och behandling. Alla rektal blödning bör uppmärksammas av läkare.

Previous:nothing Next:uttorkning symtom hos småbarn

Relaterade artiklar


 • gastrointestinala problem hos barn
 • hur man ultraljud en lever
 • rotavirus symtom hos spädbarn
 • Vilka är symptomen på låg kaliumhalt i barn?
 • fentermin effekter på ett foster
 • orsakerna till förstoppning hos barn
 • hjärtarytmier symptom hos kvinnor
 • hur man kan slå endometrioisis 82 - förstå graviditetsdiabetes lufttrafikföretag efter endometrisl hysterektomi
 • hur man kan slå endometrioisis 86 - förstå hormonersättningsterapi (HRT) efter endometrios hysterektomi
 • hur man kan slå endometrioisis - serie endometrios artiklar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com