Fördelar med att använda en video babyvakt

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-27
I flera år har föräldrar använt ljud babyvakter att lyssna på sina barns aktiviteter på tupplur tid och läggdags. Nyligen har dock detta användbara tekniken uppgraderats, som video babymonitorer har drabbat marknaden. Dessa bildskärmar levererar både ljud och visuell information. Även video baby monitorer är dyrare än den äldre sorten, fördelarna med videon babyvakter gör dem väl värt priset

Du behöver:. .
Hallonbladsté
Kokande vatten.

sinnesfrid

En video babymonitor ger större trygghet för en förälder än en audio monitor på grund av de ytterligare upplysningar som den erbjuder. En visuell bild ger föräldrar möjlighet att vara medvetna om sitt barns position, säkerhet och vanor spjälsäng även när barnet är att vara tyst. Det hjälper också föräldrarna att sova gott om natten, vilket ger dem fullt förtroende för att de kan kontrollera sina barn när som helst utan att ens komma ur sängen.

Omfattning Övervakning

en videomonitor ger föräldrar möjlighet att övervaka ett större variation av deras barns krubba verksamhet än att bara ljuden han gör i sängen. Om ett barn upprepade gånger kastar upp i sin säng, får en videomonitor avslöja att han är munkavle själv, eller om han drar saker i sin krubba från en närliggande bord, kan en videomonitor visa hur han hanterar den bedriften så det kan undvikas i framtiden.

Titta utan att vakna

föräldrar ofta känner behov av att regelbundet kontrollera om deras barn under hennes tupplur eller i natt för att vara säker på att hon sover, andas och vila bekvämt. En video enkelt övervaka möter detta behov utan att riskera att väcka barnet.

Delat sovrum

När ett äldre syskon delar ett barnets rum kan en videomonitor hjälpa föräldrar övervaka äldre barnets interaktion med yngre barn. En förälder kan tillåta de två barnen att sova i samma rum, i vetskap om att bildskärmen kommer att visa när det äldre barnet vaknar, innan barnet kan oavsiktligt att sätta barnet i riskzonen genom att släppa leksaker i spjälsängen eller klättra i spjälsängen.

hälsoproblem

En video monitor kan fungera som ett användbart verktyg för att stärka hälsan och säkerheten för barn med fysiska problem. Exempelvis kan en videomonitor uppmärksamma föräldrar till ett barns astma eller allergi attack som kan vara omöjlig att upptäcka på en ljud-bildskärm. För barn med hudproblem som eksem, kan en videomonitor uppmärksamma föräldrar till ett barns repor och obehag.

Previous:nothing Next:olika typer av vattenfilter

Relaterade artiklar


 • hur man får ersättning för tillhandahållande av din hemtjänst tjänster
 • hur man förbereder för dagkirurgi
 • vad är hormonbehandling?
 • hur man kan slå endometrioisis 90 - vad är östrogenbehandling (ERT)
 • Vad är orsakerna till och behandling av låg testosteron?
 • Vad är pH av magsyra?
 • Fördelarna med fot-reflexologi
 • cigarettrökning & hälsorisker
 • hur man kan uttrycka bröstmjölk med händerna
 • hur man handskas med lätt fotproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com