Vilka är de behandlingar för bränna ärr efter såret läkt?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-02
Burns kan lämna flera typer av ärr, från djupt, urkärnade ärr att blank plast-liknande ärr, beroende på hur allvarligt brinna. När bränna har läkt, det finns behandlingar för att minimera ärrbildning och vävnadsskada. Först och främst i alla ärr behandlingsplan är återfuktande. Fuktgivande ärret kommer att hålla vävnaden flexibel och följsam, samt öka cirkulationen och främja cellförnyelsen

Du behöver:.
Gamla vuxna strumpa
ris.
nål.
tråden.

Älskling

Honung är inte bara en naturlig fuktgivare. Honung har antibakteriella egenskaper, liksom förmåga att absorbera toxiner och minska rodnad. Detta gör honung en viktig ingrediens i vad ärr behandling planen har införts. Honung kan användas med andra produkter eller appliceras direkt på ärrvävnad för att hjälpa till att läka och minskar förekomsten av ärrbildning.

Vitamin E

E-vitamin används ofta på hudbristningar och ärren. Det är en naturlig vitamin som ökar elasticiteten och fukthalten i huden, samt främjar cellförnyelsen. Vitamin E finns i många livsmedel, så att förbättra din kost också kommer att hjälpa din ärrbildning. Vitamin E är också en tillsats i många lotioner och krämer, och kan appliceras direkt i en olja form.

Scar behandling produkter

Flera bränna produkter ärr behandling är speciellt utformade för att läka och minimera bränna ärrbildning. Bio-Skin och andra använder naturprodukter, tillsammans med medicinska produkter, för att skapa lugnande, berikande krämer. En läkare kan prata med dig om de bästa produkterna för att behandla din bränna ärr.

Pressure

Använda specialtyg och bandage, kan den ärrade området vara återfuktad och insvept i en Kompressionskylskåp metod för att förhindra ytterligare ärrbildning och att låta fuktighetskräm att tränga in och främja nya celltillväxt.

Silikon Lakan

Silikon ark som mögel på huden används för att behandla ärr, medan tätning i fukt och skydda huden från utsidan skadliga faktorer som kunde öka ärrbildning. Dessa kan användas med en grundläggande fuktkräm, vitamin E eller produkter som utformats speciellt arbeta med silikon lakan.

Previous:nothing Next:sinus smärta läge & behandling

Relaterade artiklar


 • Definitionen av drospirenon
 • hur man arbetar en defibrillator
 • kan prostatacancer botas?
 • vad är en CBC blod arbete upp?
 • hur du tar bort vaccinationer från kroppen
 • hur en synundersökning verk
 • ryggproblem orsakade av tung bok påsar
 • hur är en Tubal återföring ligering gjort?
 • ibuprofen biverkningar hos äldre
 • tecken på graviditet implantation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com