behandling för perimenopausal symtom

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-15
Med många kosttillskott, piller och behandling planer tillgängliga för att minska eller eliminera klimakteriet symtom, många kvinnor kvar förvirrad och överväldigad. För en grundläggande titt på vanliga klimakteriet symtom, granska uppgifterna nedan, här kommer du att upptäcka vilka alternativ som finns tillgängliga och lära sig om enkla livsstilsförändringar som kan göra din dag till dag liv med perimenopause lättare

Du behöver: rena händer.
Rengör och steriliseras behållare för att lagra dina bröstmjölk.
En bekväm område.

Symtom

Symtom som förknippas med klimakteriet inkluderar humörförändringar, förändrad sexuell lust, koncentrationssvårigheter, huvudvärk, nattliga svettningar, värmevallningar, vaginal torrhet, sömnstörningar, led-och muskelvärk , extrema svettningar, täta urinträngningar och symtom som liknar premenstruellt syndrom (PMS).

Preventivmedel

Enligt University of Virginia Health System, kan låga doser p-piller hålla hormonnivåerna jämnare och minska perimenopause symtom. För att få lågdos p-piller, måste en kvinna som lider av klimakteriet symtom kontakta sin läkare för att få ett recept. En läkare måste övervaka förvaltningen av piller för att få rätt dos. De flesta försäkringar täcker p-piller.

Antidepressiva

Läkare ofta ordinera antidepressiva medel till kvinnor som drabbats perimenopause symptom för att stabilisera humörsvängningar och jämnt fördela serotonin till kroppen. Många kvinnor notera en förändring i humör inom några veckor börjar ett antidepressivt läkemedel cykel. Biverkningar kan omfatta förlust av libido, illamående och muntorrhet, dock kan det fortfarande och svårighetsgrad av dessa biverkningar varierar beroende på dosering

progesteron

För att minimera PMS-liknande symtom i klimakteriet patienter, läkare. vanligen förskriva progesteron. Precis som antidepressiva medel, till progesteron verk minska humörsvängningar och irritabilitet samt andra symtom som värmevallningar, uppblåsthet och värk och smärta.

Livsstilsförändringar

Läkare rekommenderar flera grundläggande livsstilsförändringar för att minska klimakteriet symtom, inklusive lägga soja och linfrö till måltider, delta i idrott eller motion flera ggr i veckan, och med vitamin E. Tala med en läkare om att införa ginkgo biloba, nattljusolja och silverax i din kost.

Previous:nothing Next:Gerd symtom hos småbarn

Relaterade artiklar


 • kognitiva barns utveckling steg
 • hur man kan öka testosteron nivåer i en kvinna
 • Hur sluta röka just nu
 • Vilken typ av kläder bör en nyfödd ha?
 • ärftliga faktorer som påverkar den fysiska utvecklingen
 • Gerd symtom hos småbarn
 • barn meningit symtom
 • hur man ska leva så att du åldras med värdighet
 • Hur man naturligtvis bota hög FSH
 • hur man detox från percocet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com