bipollen behandling av eksem

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-26
Eksem, även kallad atopisk dermatit av den medicinska samfundet, är en kronisk hudsjukdom som kan förekomma som utslag på huden, och som klåda. Detta är vanligtvis hittas bakom knäna eller på armarna, men det kan påverka någon del av kroppen. Ibland är det åtföljs av hösnuva och astma också. Generellt, barn och bebisar får eksem, men det påverkar inte vuxna också-bara inte lika ofta. Med tanke på att barn upplever det mesta, är det inte förvånande att en säker och drogfri behandling alternativet, som bipollen, är att föredra.

Bee Pollen Definieras

bina producerar bipollen via sin samling av pollen från olika växter, som bovete, Typha, tall och majs samt blommor.

Bee Pollen Behandling

Eftersom man tror att eksem kan orsakas av ett dysfunktionellt immunförsvar, förespråkare av att använda bipollen för eksem behandling citera sjuka faktum eksem kan ha obalanserade eller näringsmässigt bristfällig kost. Eftersom bipollen är tänkt att vara den mest kompletta (och rikaste) näringsrika livsmedel som erbjuds från naturen, bör den minska eller åtminstone eliminera symptom orsakade av eksem.

Symtom behandlas av Bee Pollen

Svullnad, hudutslag (lesioner), rodnad och klåda är alla symptom på eksem som behandlas av bipollen. Vissa faktorer kan göra symtomen förvärras, däribland stress, vissa hårda tvål, tvättmedel och schampo

nuvarande behandlingar kontra Bee Pollen Behandling

Aktuella behandlingar för eksem omfatta lotion innehållande hydrokortison. Om klåda är dålig (och det typiskt), är ett antihistamin rekommenderas också. Ljusterapi har varit till hjälp också. Men hydrokortison och antihistamin inte är naturliga och innehåller läkemedel som kan vara farliga för vissa vuxna, barn och spädbarn, och därför, eftersom bipollen är en drogfri behandling (i pulverform eller kapselform) är det bättre att använda <. h2> Missuppfattningar Vissa människor felaktigt tror att eftersom de är allergiska mot bin bör de inte intar bipollen. Men är den enda ingrediensen i bipollen pollen från blommor och växter. Biet samlar bara den här pollen och returnerar det till bikupan. Det är inte en bidragande orsak till bipollen. Det är dock rekommenderat att de som är allergiska mot bin rådgöra med sin läkare innan ett kapsel av bipollen, i händelse av några komplikationer.

Previous:nothing Next:tecken på drogberoende

Relaterade artiklar


 • hur man ska äta innan en koloskopiundersökning: tarm prep
 • hjärtarytmier symptom hos kvinnor
 • Vilka är fördelarna med en magnetisk bäddmadrass?
 • neti pot alternativ
 • hur man ska bekämpa bli av influensan
 • hur man kan slå endometrioisis 72 - förstå urin studier och endometriebiopsi
 • hur man läser Kama Sutra gratis
 • hur man kan slå endometrioisis 90 - vad är östrogenbehandling (ERT)
 • hur man använder en online symptom checker
 • Hur man känner igen löss och bli av med det
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com