hem rättsmedel för illamående under graviditeten

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-28
Medan vissa blivande mammor uthärda svårt graviditetsillamående åtföljt av kräkning, de flesta kvinnor med symtom på morgonen sjukdom erfarenhet sur mage och brist på intresse för mat. Naturligtvis rekommenderar läkarna vila mycket och vistas släckt, men vad är en mamma att göra när tanken på att äta vänder bort henne? Det finns en handfull huskurer som kan bidra till att minska magbesvär orsakade av graviditetsillamående och förhoppningsvis leda till ökad aptit

Du behöver:. .
Hallonbladsté
Kokande vatten.

Ginger

Ingefära är en av de mest populära naturläkemedel för graviditetsrelaterade illamående. Knapra på pepparkakor snap och smuttar ginger ale är ett sätt att få en dos av ingefära. Var noga med att läsa ingredienserna noggrant, dock. Gå inte artificiell ingefära smak-enda riktiga ingefära kommer nöja magbesvär. Göra ingefära te är frisk och hjälpsam också. Skala och skiva ingefära och koka den i ca 10 minuter, längre om du gillar det kryddig. Tillsätt farinsocker och citronsaft och dricka varm eller iskallt.

Mint och Peppermint

Peppermint avvecklar också upprörda magar när antingen konsumeras eller inandas. Alltför potenta pepparmynta godis kan bli för mycket för känsliga magar, så prova att dricka mintte istället. Doften av pepparmynta kan lindra graviditetsillamående, liksom. Pepparmyntsolja kan användas för att doft luften när värms i en diffusor eller det kan vara masseras in i handlederna eller bakom öronen för kontinuerlig aromaterapi.

Citron

Doften av färsk citron är en mirakelkur för många kvinnor . Hålla citronklyftor i närheten är ett snabbt sätt att lindra plötsliga symtom på morgonen sjukdom. Smuttar varmvatten infunderas med färsk citron är också ofta används för att återställa upprörda magar.

Vitamin B6

En studie utförd av University of Iowa College of Medicine "fastslog att ta ett vitamin B6 tillägg förbättrar illamående hos kvinnor med graviditetsillamående . Även om regelbundna prenatal vitaminer kan irritera upprörda magar, håller vitamin B6 illamående i schack för många kvinnor.

Bakpulver

Om du kan tolerera den salta smaken, försöka blanda 2 msk. bakpulver med 1 kopp vatten. Som läsk kex, lugnar denna dryck upprörda magar genom att neutralisera magsyra.

Bo Full

Låt inte din mage blir helt tom. Eftersom proteiner tar längre tid att smälta än sädeskorn, försök att äta en portion kött eller bönor före sänggåendet. På så sätt kommer din mage vistelse full under natten och kan hjälpa dig att må bättre på morgonen.

Previous:nothing Next:effekterna av kolon rensningen

Relaterade artiklar


 • vad som kan orsaka stickningar och domningar i en fot?
 • Vad är orsaken till täta urinträngningar hos män?
 • hur man kan slå premenstruella syndrom - serie av premenstruella syndrom (PMS) artiklar
 • Definitionen av social emotionell utveckling
 • hur man kan bota tumör i livmodern
 • hur man kan planera långsiktig vård
 • hur man får det bästa hela kroppen arbeta utan någon vikter
 • symtom på övre kolon problem
 • Definitionen av binjurarna
 • Vad kan orsaka akne på en mans rygg?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com