hur man använder silverax att få arbete

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-23
Enligt National Institutes of Health, är silverax en växt som har använts under många år som ett naturläkemedel mot en rad av kvinnliga hälsotillstånd. Silverax används ofta av barnmorskor och andra utövare hälsa att förmå labor hos kvinnor som närmar sig eller har passerat sitt förfallodatum. Örten kan hjälpa till att reglera och stärka värkarna, och samtidigt främja cervixmognad

Du behöver:. .
Silverax tinktur
Silverax kapslar, 500mg.
Blue Cohosh tinktur eller kapslar.


1.
Prata med en läkare innan du tar silverax under graviditet. Eftersom silverax har dokumenterats för att inducera arbetskraft inom vissa kvinnor, som tar det innan sikt kan vara mycket farligt för både mamman och barnet. Örten ska endast användas med medicinsk övervakning.
2.
Användning fem droppar silverax tinktur för att främja cervixmognad, reglera sammandragningar och förmå labor. Tillsätt sjunker till en kopp te eller vatten och drick en eller två gånger dagligen från 37: de graviditetsveckan.
3.
Öka mängden silverax tinktur sjunker till 10 om det inte finns någon cervixförändring efter en vecka. Drick 1 till 2 koppar varje dag. Sluta använda silverax om du upplever några biverkningar.
4.
Ta silverax kapslar dagligen med början vecka 38 av graviditeten. Tillägget är mest effektiv när det tas i uppdelade doser under dagen. Ta en kapsel varje morgon, en annan runt lunchtid, och en tredje innan sängen. Detta belopp kan gradvis ökas till fyra till sex kapslar efter flera dagar. Varje kapsel bör innehålla ungefär 500 mg av silverax rot.
5.
Placera 15 droppar silverax tinktur under tungan för att snabbt mogna livmoderhalsen. Upprepa denna procedur varje timme, eller tills cervikal förändringar börjar. American Academy of Family Physicians varnar för att effektiviteten och säkerheten med att använda silverax på detta sätt inte helt bedömas eller fastställas.
6.
Combine silverax med blå Cohosh för ökad effektivitet . Dessa två örter arbeta tillsammans för att få arbetskraft. Medan det primära syftet med silverax är att reglera sammandragningarna är blå Cohosh en potent ört som påtagligt kan stärka värkarna, vilket får dem att bli mer effektiv.

Tips och varningar


 • Ört regleras inte av FDA, vilket innebär att det inte finns någon garanti för att en produkt som du köper kommer att innehålla ingrediensen eller doseringen anges. Kvinnor med bröstcancer eller leversjukdom bör inte ta silverax, enligt National Institutes of Health.


 • Previous:nothing Next:Vad är orsaken till täta urinträngningar hos män?

  Relaterade artiklar


 • Vilka är de behandlingar för gikt i händer?
 • neti pot alternativ
 • njursten symptom hos män
 • hur man kan stärka barns muskler
 • elektrisk muskelstimulering behandling av ärrvävnad på knäet
 • hur man kan slå endometrios 33 - förstå EKG och bröst röntgen före hysterektomi
 • barn migränbehandling
 • tecknen på värmevallningar
 • hur man kan slå endometrioisis 82 - förstå graviditetsdiabetes lufttrafikföretag efter endometrisl hysterektomi
 • Hur man vet om ditt barn är lite förälder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com