hur man håller bebisen i barnkammaren

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-19
Baby säkerhet blir den viktigaste frågan för föräldrar. Även om vi försöker att helt försöka barnsäkra hela vårt hem, är det omöjligt och kan vara överväldigande. Barnkammaren är det bästa rummet för att helt göra bebisen om du måste lämna barnet i en minut eller två att ta hand om personliga behov. Detta är det rum du måste koncentrera sig på att göra det de mest barnvänliga och ge ditt barn en fristad

Du behöver:. .
En vilja till saker och ting förändras
humor.
tålamod.


1.
Placera krubba, lekhage och andra barnmöbler i säkra platser. Håll dem borta från fönstren, ventilation värmare, lampor, dinglande sladdar eller väggbonader.
2.
Använd en fast krubba madrass som passar in precis i spjälsäng. Du ska inte kunna passa mer än två fingrar mellan spjälsängen och madrass. Avlägsna eventuella uppstoppade djur, kuddar eller fluffiga filtar från krubban.
3.
Undersök spjälsängen att se stavarna är inte mer än 2 3 /8 inches (6 cm) ifrån varandra. Om det inte är ett kapell spjälsäng, bör posterna i hörnen vara kort högst 1 /16 tum (2 mm). Kontrollera dekorativa utskärningar är mindre än ett barns huvud.
4.
. Undersök lekhage och se mesh är mindre än 3 /4 tum (2 cm) och /eller lameller bör inte vara bredare än 2 3 /8 inches (6 cm) ifrån varandra.
5.

blöjbyten tabeller bör ha en säkerhet rem. Se till att alla dina förändrade leveranser är inom räckhåll och i lager. Du vill inte att gå bort från ditt skruva barnet att finna en annan förpackning blöjor.
6.
Installera matta eller placera en matta under de förändrade området och spjälsängen för att ge en kudde för en olyckshändelse falla.
7.
Se till att alla ytor släta och inga flisor eller fjällning färg.
8.
Secure sladdar från persienner utom räckhåll för ett småbarn. Klipp sladden kort eller fäst den runt en krok utom räckhåll för barnet. Kontrollera att sladdar inte binds samman för att bilda en snara om hänger löst.
9.
Köpa och använda den särskilda utloppspluggen för att täcka eventuella oanvända försäljningsställen.
10 .
Ta bort locket till en leksak bröstet eller se till att det kommer med en fjäderbelastad gångjärn. Toy fält borde ha öppningar för ventilation i fall ditt barn klättrar i och stänger locket.
11.
Se till att alla sladdar är ordentligt dold bakom möbler eller säkrad så ett litet barn inte kan linda den runt halsen.


Previous:nothing Next:hur man kan uttrycka bröstmjölk med händerna

Relaterade artiklar


 • Hur man känner igen löss och bli av med det
 • Vad är sorg rådgivning?
 • vad som orsakar hjärtan att skadas?
 • hur man gör ett örtbad väska för baby
 • hur har tvillingpojkar
 • definition av förskott direktiv
 • tecken på graviditet implantation
 • Vilka är de behandlingsmetoder för ett kejsarsnitt graviditet ärr?
 • tecknen på värmevallningar
 • vad är normal kroppstemperatur?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com