mot nagelsvamp

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-13
Nagelsvamp infektioner är ganska vanligt men mycket svårt att bota, eller ens behandla. Svampens infektion kan orsaka naglarna att bli tjock, missfärgad, och även sköra och flagnande. Att behandla en infektion nagelsvamp, måste du ta på daglig behandling med spik och hudvård. Behandlingen kan ta lång tid, och inte alla behandlingar är framgångsrika i att behandla alla fall. Vissa människor försöker flera mediciner innan du hittar en som fungerar

Du behöver:.
Clean Hands
. Rengör och steriliseras behållare för att lagra dina bröstmjölk.
En bekväm yta.

Typer

Det finns flera över disk krämer, lösningar och flytande behandlingar, såsom svamp Stopp Saprox och Fungisil, liksom många huskurer på nagelsvamp, t. ex. Listerine, Vicks Vapor Rub, äppelcidervinäger och ättika, men inte alla kommer att ha framgång med dessa OTC och huskurer. En läkare kan ordinera oral antimykotisk mediciner och behandlingar, såsom Lamisil, Diflucan eller Sporanox, och kan arbeta med eller utan en aktuell lösning till stöd i att döda svampen.

Effekter

De flesta utvärtes behandlingar kommer inte att döda svampen redan infekterar spiken utan snarare förhindra att nya växande spiken smittas genom att hämma svamptillväxt, liksom tillväxten av jäst sporer. Muntlig behandlingar kan döda svampen men kan ge allvarliga biverkningar som uppväger fördelarna av behandlingen. De flesta huskurer inte har visat svampdödande egenskaper och kan ha någon effekt.

Tidsplan

Receptbelagda läkemedel mot svamp är utformade för att döda svampen lever under nagelbädden och måste tas under flera månader. Mest över disk mediciner måste appliceras minst två gånger dagligen under minst två månader, men med mer allvarliga infektioner kan det ta upp till ett år för en ny, klar spik att växa i stället för den tjocka, gula, sprött spik. Dessa OTCs vanligtvis inte dödar svampen under nageln. Utan de stoppa tillväxten och förhindra infektion av det nya spik

Förebyggande /Lösning

Nej mediciner kan garantera ett botemedel, inte heller kan medicinering förhindra ett nytt angrepp. Förebyggande är en viktig del för att hålla naglarna friska och svamp-fri. Svamp överlever i varma, mörka, fuktiga ställen, så att hålla naglar, liksom huden som omger nagelbädden, torr och ren bidrar till att minska risken för återinfektion eller infektion av friska naglar och hastigheter behandling och läkning.

Varning

Perorala läkemedel ges vanligen av receptbelagda, och eftersom de tas under en längre tid, kan de få allvarliga följder om undanröjande organ, huvudsakligen huden och levern. Den förskrivande läkaren vanligen för blodprov för att fastställa säkerheten hos läkemedel för en patient innan det är godkänt och blod arbete kan göras på månadsbasis för att övervaka effekterna av medicinen på levern.

Previous:nothing Next:vad är en gränsöverskridande samarbete med auto skillnad blod test?

Relaterade artiklar


 • hur man kan förbättra njurfunktion hos män
 • hur du håller ditt barn säkert i sommar
 • barnreumatologi sjukdomar
 • hur man ska äta innan en koloskopiundersökning: tarm prep
 • hur man kan slå endometrioisis 87 - förstå klimakteriet
 • hur man kan slå endometrioisis 88 - förstå symtom i klimakteriet efter endometriets hysterektomi
 • vad är förberedelse h för?
 • hur man vet om man har en migrän
 • tecken på en hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man får max ur en massage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com