orsakerna till huvudvärk

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-09-02
Huvudvärk är en del av livet, eller så säger de. Men huvudvärk är också smärtsamma och kan vara mycket handikappande. Vad orsakar en huvudvärk för en person inte kommer att vara av samma skäl för en annan. Allt som är säkert är att huvudvärk är en smärta, oavsett vad som orsakar dem. Men att veta vad som utlöser en huvudvärk kan vara svaret som behövs för att också bli av med dem . . . för gott

Du behöver:
gamla vuxna strumpa
. ris.
nål.
tråden.

hormon svängningar

Huvudvärk är vanligt för kvinnor när det finns en variation av hormoner. Huvudvärk hända mycket under menstation, graviditet, och sedan igen under klimakteriet. Det händer på grund av fluktuationer i östrogen och progestrone, särskilt när dessa hormoner blir mycket låg.

För mycket koffein och tillbakadragande från koffein

För mycket koffein med ingenting att hjälpa till att absorbera det, som mat (särskilt livsmedel med hög protein), kan orsaka huvudvärk och även migrän, beroende på vad det gör att blodsockernivån. Koffein leder också till att blodkärlen drar ihop och gå ut med koffein, speciellt om du använder till att ha en hel del kan få blodkärlen att expandera, vilket resulterar i en huvudvärk.

Tension

Nealry alla människor kommer att drabbas av spänningshuvudvärk vid en punkt i deras liv. Spänningshuvudvärk börjar vanligtvis vid foten av axlarna och nacken. De rör sig sedan upp på baksidan av huvudet. Spänningshuvudvärk orsakas av stress och är vanligare hos kvinnor. De är normalt inte farlig, men kan vara smärtsamma.

Neck Pain eller Pinch

Om du sover fel, står fel, sitter fel, eller något annat dessa dagar kan du få en fastklämd nerv i nacken som orsakar smärta. Ibland denna smärta kan bli så allvarliga att det är svårt att flytta och vrida och det är också åtföljs av en huvudvärk. Normalt dessa nöp nerver arbeta sig ur efter några dagar.

Dentala infektioner /Problem

En abscessed tand som är allvarligt smittad kan orsaka huvudvärk och även migrän. Även problem med käken, såsom TMJ (käkleden-käke), när käken dyker och flyttar runt kan orsaka huvudvärk och migrän. Det är nödvändigt att konsultera en tandläkare om något av dessa problem är så att du huvudvärk eller migrän.

Högt blodtryck

Högt blodtryck och huvudvärk går ofta hand i hand. Eftersom blodkärlen byggs ut och sedan kontrakterade är blodflödet avbryts, vilket leder till huvudvärk.

Previous:nothing Next:botemedel för en baksmälla

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå endometrioisis 90 - vad är östrogenbehandling (ERT)
 • vad är en colonic?
 • hur man kan öka testosteron nivåer i en kvinna
 • hur man får arbete gå
 • vad är orsakerna till fosterdöd?
 • hur man ökar ditt barns hjärnkapacitet det gamla fashoined sätt
 • modern använt metadon och effekterna på det nyfödda barnet
 • graviditetsillamående botar & lösningar
 • är viktökning ett tecken på klimakteriet?
 • Vilka är symptomen på låg kaliumhalt i barn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com