tecken och symtom på alkoholism hos äldre

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-01
Tecken och symtom på alkoholism hos äldre kan ibland missas. Äldre människor som är alkoholister är mer benägna att falla, och leversjukdom. Incidensen är högre bland äldre män, och 3-9 procent av personer över 65 år har mer än två drinkar per dag.
Det finns tecken och symtom för att leta efter som kan leda till upptäckt av alkoholism bland äldre.

Du behöver:
gamla vuxna strumpa
. ris.
nål.
tråden.

Erkännande

äldste som upplever alkoholism är vanligen i förnekelse. Observation beteenden nära som kan annars förknippas med effekterna av en åldrande befolkning kan hjälpa familjer och läkare upptäcka tecken och symtom på alkoholism i den äldre befolkningen. Ofta är den första indikationen på alkoholism hos äldre upprepade fall.

Överväganden

Alkoholism hos äldre anses mer riskfyllda, eftersom det kan förvärra redan befintliga hälsoproblem, såsom hjärtsvikt och högt blodtryck, utöver störande med receptbelagda läkemedel används. Mer än tre drinkar per dag eller sju alkoholhaltiga drycker i en vecka anses ohälsosamt för äldste, enligt National Institute om alkoholmissbruk och alkoholism (NIAAA) och amerikanska geriatrik Society (AGS).
Alkohol har en större inverkan på äldre än vad det gör på våra yngre befolkningen.

Typer

Alkoholism hos äldre kan utvecklas tidigt. Andra äldre vuxna dricker ohälsosamma mängder alkohol som svar på stress eller depression, utveckling av mönster i drickandet senare i livet. Äldre män som bor ensamma är mer benägna att alkoholmissbruk än kvinnor, som är vita. Högre utbildning status har associerats med överdriven alkoholkonsumtion bland äldre.

Identifiering

alkohol och bilkörning, svimning, humörsvängningar, och fortsätter att dricka trots komplikationer och potentiella faror är tecken och symtom på alkoholism i äldre.
Andra varningssignaler om alkoholism bland äldste inkluderar frekventa fall, förvirring, och egna försummelse.

Kreditstöd

Om du misstänker en äldre har svårt att kontrollera alkoholkonsumtionen, erbjuda stöd, och upprätthålla en icke -dömande attityd. Tecken och symptom på alkoholmissbruk hos äldre kan vara svårt att känna igen, och är ofta tillskrivas andra orsaker i samband med åldrande. Många äldste dölja tecken på alkoholism från familj och nära och kära.

Previous:nothing Next:hem rättsmedel för en kliande hals

Relaterade artiklar


 • hur man får max ur en massage
 • hur man desinficera och rengöra en svamp
 • Vilka är de behandlingar för STREP b?
 • hur man kan slå endometrioisis 81 - förstå alternativ för att få barn efter livmoder hysterektomi
 • Hur sluta röka just nu
 • hudproblem efter 40
 • hur man vara medveten om att bestrålning av livsmedel får svälta oss
 • vad är tuberös skleros?
 • kroniska sinus huvudvärk symtom
 • hur man betygsätta Sedona-metoden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com