tecken på drogberoende

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-26
Det finns många droger, både illegala och receptbelagda, som människor blir beroende. Tecken på beroende av dessa läkemedel kan variera något, men det finns också några kontrollampa tecken på att människor blir beroende av droger. Det är viktigt för familjemedlemmar som berörs av en annan medlems drogberoende. Effekterna av drogberoende kan förstöra familjeband. Det är därför viktigt att förstå att några av de tecken på drogberoende är tidiga tecken, och de kan upptäckas innan beroendet når en kritisk, destruktiv fas.

Fakta

Tecken på beroende både sömnlöshet och perioder av överdrivet tal. Sluddrigt tal och förvirring finns också tecken på beroende. Förändringar av kläder för att täcka injektionsstället kan vara ett tecken på beroende. Tandproblem kan vara en indikation på metamfetamin. Paranoia, vanföreställningar, hallucinationer, en ökad irritabilitet, plötsliga utbrott och perioder av apati och depression är alla tecken på drogberoende.

Betydelse

betydelse märker tecken på drogberoende bör inte underskattas. De kan erbjuda familjemedlemmar och andra vårdande individer möjlighet att hjälpa den person som blir beroende av droger eller är redan beroende av droger. Om tecknen kan upptäckas tidigt, kan hjälpa sökas och tragedi avvärjas.

Tidsplan

drogberoende kan vara en långsam bild eller en snabb nedgång. För vissa kan en tillfällig smärta piller eller en dos av en olaglig drog verkar säker nog, och den ökade användningen kan komma mycket långsamt. Men när hela beroendet träffar, en person kan tro att erhålla läkemedel för nästa användning uppväger allt annat, inklusive säkerheten för familjemedlemmar. För andra kan det falla i beroendet vara snabb, särskilt för läkemedel anses mycket beroendeframkallande och för en person som har upplevt en personlig tragedi och vänder sig till droger för att lindra psykiskt lidande.

Överväganden

Några av dessa tecken kanske inte alltid visar ett beroende av droger. Människor kan bli deprimerade av personliga skäl, såsom olycka i ett äktenskap. Tonåringar kan utsättas för hormonell obalans, vilket kan svänga sina känslor upp och ner. För människor som anser sig ha sett tecken på drogberoende, kan en ökning av vakenhet leder ofta till mer och mer bevis. Be personen om problemet på ett icke-anklagande ton kan ofta leda till tillträde av narkotikamissbruk, om inte ett narkotikaproblem.

Missuppfattningar

Många människor som är beroende av droger tror inte att de har ett problem . Det är lätt att anta att när en person medger att över-använda droger, kommer personen automatiskt erkänna ett drogberoende problem. Människor som har förlorat jobb och vänner över narkotikaanvändning kan fortfarande envisas finns det inte ett problem. Drogberoende, för dessa människor, kan oftast fram i ljuset när personen är avstängd läkemedlet ett tag. Efter "uttorkning," det blir mer uppenbart för den person som det faktiskt hade varit ett problem drogberoende.

Previous:nothing Next:symtom av dricksvatten inte tillräckligt med vatten

Relaterade artiklar


 • graviditetsillamående botar & lösningar
 • hur man kan slå endometrioisis 75 - förberedelse för endometriehyperplasi hysterektomi
 • Vilka är de behandlingar för STREP b?
 • Hur fungerar 3D ultraljud arbete?
 • cigarettrökning & hälsorisker
 • biverkningar av användning av ibuprofen
 • behandling för en drog tillbaka muskel
 • spädbarn hypothyroid symtom
 • Hur man själv ta hand om massörer
 • hur man får max ur en massage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com