baby hosta rättsmedel

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-29
Den amerikanska Food and Drug Administration (FDA) rekommenderar att spädbarn och barn under två års ålder inte bör ges någon form av avsvällande eller antihistamin för behandling av hosta och eller en kall. Några av dessa saker kommer bara att göra en baby sömnig stället för att hjälpa tillståndet. Ge spädbarn och små barn dessa hosta och förkylning läkemedel kan ge biverkningar som kan inkludera irritabilitet, hyperaktivitet och letargi. Som sådan, att hitta något för att hjälpa ditt barns hosta tar särskild hänsyn.

när man ska ringa barnläkaren

Om ditt barn har en långvarig hosta, är det högst lämpligt att ringa läkare omedelbart. Även om barnet är under tre månader, och har en hosta som åtföljs av pipande andning, kör en feber, eller har andningssvårigheter, träffa en läkare är av yttersta vikt.

Undvik Honey

Honung är en vanlig åtgärd för att bota en vuxens hosta. Det är dock inte en säker hostmedicin för barn under ett år och detta beror på att chansen att få dem spädbarn botulism. Infant botulism är en ovanlig form av matförgiftning och barn i denna åldersgrupp är en högre risk.

Luftfuktare eller SPRIDARE

För barn under ett år att behandla en hosta med luftfuktare eller förgasare är oftast ett säkert alternativ . Men när du gör detta måste du vara säker att maskinen är ren. En maskin som har lagrats fukt kan ha mögel i maskinen, som kommer att göra hosta värre. Du måste också motstå frestelsen att lägga till mediciner i vattnet.

Respiratoriskt syncytialvirus

RS-virus (RSV) är en mycket vanlig sjukdom bland spädbarn och småbarn. Det orsakar luftvägsinfektioner och det finns inget vaccin för att förhindra det. Det enda behandling är användandet av syre och ibland ett spädbarn kan infekteras av detta virus mer än en gång. Symtom på denna sjukdom kan härma dem i en vanlig förkylning som inte innehåller snuva, nysningar, rinnande ögon, feber och utveckling av en försämring hosta och andningssvårigheter som arbetade.

Miljöfaktorer

Många miljöfaktorer kan utlösa hosta hos spädbarn. Dessa inkluderar allergener, astma och miljö irriterande. Cat ilska och /eller dammkvalster kan göra ett barn som är allergiska mot sin omgivning och ger symtom som liknar en förkylning, inklusive hosta. Dessutom kommer barn som har astma eller hereditet för astma tenderar att hosta mycket. Cigarettrök och andra miljöfaktorer irriterande kan göra en baby hosta. Ta bort dessa irriterande kan stoppa hosta.

Previous:nothing Next:som virus orsakar gastroenterit?

Relaterade artiklar


 • Definitionen av essentiell tremor
 • hur man får gravid med tvillingflickor
 • effekterna av att dricka efter den första trimestern av graviditeten
 • hur man får en fantastisk solbränna och undvika solbränna
 • botemedel för gastroenterit
 • vad är en gränsöverskridande samarbete med auto skillnad blod test?
 • ibuprofen biverkningar hos äldre
 • hyperbar syrgasbehandling biverkningar
 • hur man rengör luftfuktare filter
 • om bakterier som kan orsaka onormala cellprov
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com