hur man ansöker om bistånd sjukförsäkring program online

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-08
Glömt ditt jobb? Behöver du hjälp sjukförsäkring nu? . Hitta den bästa försäkringen för din ekonomiska situation genom att följa dessa tips

Du behöver:.
Internet
Nuvarande paystubs.
din personliga information.


1.
Med så många arbetstillfällen går förlorade under denna tid en del av er kan också förlora din sjukförsäkring. Oavsett om det kanske är för att du inte hade råd med COBRA betalningar eller ditt jobb inte erbjuda försäkring i första hand. Det finns många alternativ att välja på om du behöver sjukförsäkring eller bara recept bistånd finns det ett program för att hjälpa dig.
2.
Din första ställe att prova skulle www. pparx. org. Detta är Partnerskap för Prescription biståndsprogram. Ni kanske känner igen den här som Montel Williams har främjat detta bolag i flera år. Denna webbplats kan du skriva in din grundläggande information och receptbelagda läkemedel du tar och det kommer att berätta vilka statliga och privata program du är berättigad till. Det tar bara ca 5 minuter att fylla i den korta enkäten. Du kan skicka alla dina uppgifter en gång, kontrollera alla de program du vill ansöka om och det kommer att slutföra alla program för dig. Du kommer bara behöva skriva ut dem och underteckna (ibland kan man behöva svara på några frågor för hand) och skicka den i.
3.
Om du bara behöver recept hjälp av bästa du kan göra är att ta reda på vem som gör den medicin du tar och hitta på bolagets hemsida. På webbplatsen hittar du deras biståndsprogram och ibland kuponger för sina läkemedel. Du kan hitta en förteckning över tillverkare på Drugs. com här är länken http://www. drugs. com/pharmaceutical-companies. html

När du har hittat tillverkaren av din medicin du skulle leta efter "patient biståndsprogram". Om det inte är lätt att hitta på deras hemsida kan det ibland hittas genom att titta genom deras "site map" kan oftast webbplatser Översikt länk finns längst ner på sidan. Om du inte hittar det så ge inte upp bara ge dem ett samtal. Många företag kommer att skicka dig tillbaka till partnerskapet för Receptbelagda bistånd hemsida för att fylla programmet ut.
4.
Ibland är den bästa hjälp kan du hitta rätt under vår näsa. Nästan varje län i landet har en låg inkomst klinik hälsa och ibland en tandvårdsklinik. Dessa kliniker kommer att titta på din inkomst för att avgöra hur mycket du betalar. Detta kallas en glidande skala avgift. Normalt är det aldrig mer än $ 35 till en läkare och deras också har rabatter på skott och medicinering. Vissa kommer även ge dig tillräckligt med prov medicin för att hålla dig så länge som du behöver för dig medicinska situation. Du kan hitta en länk till din närmaste klinik på US Department of Health and Human Services webbplats här http://findahealthcenter. hrsa. gov/
5.
Om du fortfarande inte kan hitta den hjälp du behöver ska du leta reda på närmaste "universitetssjukhus" nära dig. Dessa sjukhus kommer att förändras du en lägre avgift eftersom de kommer att ha eleverna se dig. Det här är hur läkare får sin erfarenhet. Ett exempel på ett universitetssjukhus skulle vara Loma Linda University http://www. llu. edu/eller UCLA http://www. ucla. edu /healthsci. html.

tips och varningar


 • att fylla i ansökan om stöd snabbare samla dina recept, paystubs, ID och social security-kort för alla du ansöker om, behöver du även veta hur mycket du har i banken för vissa program.
 • Glöm inte att skriva ut dina program och posta dem, kommer datorn inte denna del för dig .


 • Previous:nothing Next:hur man lär barnen att tvätta händerna

  Relaterade artiklar


 • hur man får ersättning för tillhandahållande av din hemtjänst tjänster
 • hur man ser ut och känns ung med dessa 5 enkla steg
 • hur man ökar ditt barns hjärnkapacitet det gamla fashoined sätt
 • fördelar och nackdelar med online-apotek
 • blodtryck medicin effekter på muskler
 • hem rättsmedel för en kliande hals
 • hur man detox från percocet
 • ärftliga faktorer som påverkar den fysiska utvecklingen
 • hur man kan bota svamp på tånaglar
 • orsaker av myom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com