hur man använder hallonbladsté under graviditeten

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-05
Graviditet är en mycket speciell tid i en kvinnas liv. Det är en tid fylld med glada förväntan och spänning. Det kan dock också fylld med fruktansvärd illamående och kräkningar följt av månader av värk och smärta, slutar i timmar eller tom dagar av fruktansvärda värkar. Lyckligtvis finns det en fantastisk örtte du kan dricka för att hjälpa dig rida genom dessa flodvågor av graviditeten: hallonbladsté, annars känd som den främsta graviditet te. Men hur är det bästa sättet att använda hallonbladsté under graviditeten? Läs vidare för att lära dig mer om denna fantastiska örtte.

Du behöver:
hallonbladsté
. Kokande vatten.


1.
Hallonbladsté är bäst i hela helheten av din graviditet. Så fort du veta att du är gravid, gå till din lokala hälsokostaffär och plocka upp en ask med denna underbara te. Det har länge använts för att lindra illamående i samband med graviditetsillamående. Några föreslår även att te kan förhindra missfall. Så använd i första trimestern är en bra idé!
2.
Under din andra trimestern, gärna fortsätta dricka hallonbladsté när du känner för att dricka en varm dryck. Börsen kaffekoppen för en kopp hallonbladsté och din kropp kommer att tacka dig. Trots flesta graviditetsillamående passerar under detta skede av graviditeten, dricka hallonbladsté rekommenderar fortfarande under denna tid, för att förbereda livmodern på en stor uppgift som ligger framför oss: det är expansion eftersom barnet växer och i slutändan stelhet i arbete <. br>
3.
dricka hallonbladsté är också särskilt användbart under din tredje och sista trimestern. Det stärker din livmoder musklerna och förbereder dem att uthärda intensivt arbete sammandragningar. Ju starkare din livmoder muskler är, desto mindre smärtsam arbetskraft kommer att bli. Detta är särskilt användbart om du planerar att ha en naturlig arbetsmarknad. Ju mindre smärta, är det bättre.
4.
Slutligen kanske det bästa sättet att använda hallonbladsté under graviditeten för att dricka det under ditt arbete. Hot örtte är naturligt lugnande i sig, och just detta te kommer att lugna livmodern som du börjar den långa resan till förlossningen. Drick så många koppar som du håller på med under denna tid, och du kanske upptäcker att din sammandragningar är mer hanterbara som följd.

tips och varningar


 • att ordentligt förbereda hallonbladsté, kommer du vill lägga till tepåse i en kopp med kokande vatten, täck över den, och brant det i minst 10-15 minuter. Detta sätt att örten kommer till fullo ingjuta sig i vattnet och ge dig den maximala fördelar som du skulle förlora om du bara brant te för en kortare tid. För att få ut det mesta av hallonbladsté under graviditeten, alltid branta te på rätt sätt.


 • Previous:nothing Next:hur man hanterar en utvecklingsstörd fördröjd barn

  Relaterade artiklar


 • behandling för perimenopausal symtom
 • hur man upptäcker diabetes hos barn
 • vad som orsakar fotled smärta?
 • skälen för födelsekontroll misslyckande
 • om saliv provstickan drogtester
 • fentermin effekter på ett foster
 • hur man kan förbättra njurfunktion hos män
 • vad är det normala rörelseomfång i axeln?
 • Så för att lindra smärtan av förstoppning
 • Gerd symtom hos småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com