hur man hanterar en utvecklingsstörd fördröjd barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-05
Att hantera en försenad utvecklingsmässigt barn kan vara mycket utmanande och irriterande. Det är ofta svårt att avgöra hur man ska hantera barnet på ett sätt som garanterar han får vad han behöver. Men att göra med en utvecklingsstörd fördröjd barn kan också vara mycket givande. Målet med denna artikel är att undersöka de bästa sätten att hjälpa denna typ av barn-så bra som du, vårdaren-frodas och blomstra

Du behöver:.
Hallonbladsté
. Kokande vatten.

anvisningar


1.
Arbetet med barnets läkare och socialarbetare. Det är viktigt att arbeta med barnets läkare och socialarbetare eller arbetstagare fall att vara säker på att hon är att få vad hon behöver. Läkaren kommer att få viktig information och insikt om någon behandling för symtom och göra barnet mer bekväm. Detta gäller särskilt om barnet är på någon typ av medicinering.

Genom att kommunicera och hålla handläggare informerade, kan de hänvisa dig till resurser som kommer att gynna både dig och ditt barn. Försök att inte missa möten med dem eller med andra yrkeskategorier som är utbildade för att hjälpa till. Kontrollera att barn tar sin medicin på rätt sätt, äta en balanserad kost och ha regelbundna kontroller så att du kan kringgå problem som är relevanta för de aspekter av sin vård.
2.
Skapa en rutin för barnet så att hon vet vad som väntar. Upprättande av en daglig rutin hjälper barnet känner sig säkrare och mindre ängsliga. Äter frukost vid samma tidpunkt varje dag. Schema speltid och lärande tid vid samma klockslag varje dag. Lämna utrymme i schemat för utnämningar, men håll vardagliga händelser som rutin som möjligt.
3.
Gör tid för dig själv. Att hantera en utvecklingsstörd ifrågasatt barn är inte bara frustrerande ibland, det är tröttsamt också. Det är okej att erkänna att du behöver en paus. Ha en pålitlig vuxen ta hand om barnet medan du ta time out för att göra något du gillar. Genom att säkerställa att du är utvilad och ta regelbundna raster, kan du återgå till att ta hand om barnet med förnyad styrka och beslutsamhet.
4.
Nätverk med andra föräldrar och vårdgivare. Hitta stödgrupper och andra föräldrar som också arbetar med utvecklingsmässigt försenad barn. Nätverksarbete kommer att hjälpa dig att hitta svar och få tips och förslag för att göra ditt liv och ditt barns liv lättare. Du kan dra nytta av de lärdomar och erfarenheter från andra föräldrar. Ditt barn kan också ha att interagera med personer han kan identifiera sig med.
5.
Läs stressreducerande tekniker. Genom att tillämpa stressreducerande tekniker under hela dagen, kan du minska några av frustration och ångest du kan känna. Läs mer om fördelarna med djup andning, aromaterapi, meditation och yoga. Kolla avslappningsövningar som du kan använda lätt under dagen, eftersom du troligtvis inte har en massa tid för dig själv.

Tips och varningar


 • Få hjälp om du kan. Har en annan pålitlig vuxen eller professionella vårdgivare anstånd umgås med barnet och lindra en del av trycket du kanske känner. Erkänna och fira alla dina barns prestationer. Det kommer att lyfta henne sprit och din.


 • Previous:nothing Next:tecken på en modersmjölkersättning allergi

  Relaterade artiklar


 • fentermin effekter på ett foster
 • vad är en gränsöverskridande samarbete med auto skillnad blod test?
 • naturläkemedel för klimakteriet symtom
 • vad är en Reiki session?
 • Effexor behandling för värmevallningar
 • tidiga symtom på drogmissbruk bland tonåringar
 • hur man använder naturliga sätt att få arbetskraft
 • hur man gör sorg rådgivning
 • Vilka är de behandlingar för tarmparasiter hos barn?
 • tecken och symtom på alkoholism hos äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com