hur man köper kvalitet krycka tips

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-27
Om du har använt kryckor under en längre tid under ditt liv då du erkänna den stora betydelsen av kvalitet som gjorts varaktigt hållbara krycka tips. Jag har använt kryckor i över 20 år. Krycka tips fungerar som din "fötter" och en viss tillit måste utvecklas om du någonsin räkna med att gå med garantier för att din "fötter" inte ska glida rätt ut under dig. Det är som att gå på äggskal och vidta åtgärder baby tills du upptäcker att krycka tips som gör dig verkligen känner dig bekväm att gå på kryckor. Men när du hittar dem du vet att de är för dig. Du kommer att kunna ta dig från att du står stadigt och fokusera på världen omkring dig. Jag hoppas att denna artikel hjälper

Du behöver:. . .
Telefonboken eller på internet


1
När du söker efter kvalitet krycka tips jag har lärt mig en sak . Kvalitet krycka tips är inte så lätt att hitta. Det är ett spel av försök och misstag. Du har antagligen inte en massa krycka med vänner för att studsa frågor om krycka tips urval upp från. Och att inte vara elak, men de flesta hälso-och sjukvårdspersonal, sjukgymnaster, och arbetsterapeuter har inte den minsta ledtråd till vad krycka tips kommer att pågå mer än en vecka eller så.
2.
När du handlar för krycka tips du kan redan se de flesta platser från din lista. Platser som franchisebutiker och apotek bär alla en produkt som enligt min mening är ett fullständigt slöseri med dina pengar. Denna produkt är Futuro krycka tips. Jag köper bara dem i en extrem nödsituation, eftersom de senaste ca 2 veckor som mest. En kvalitet krycka spets bör pågå minst 4 veckor och cirka 2 till 3 månader eller mer. Du kan få en kvalitet par krycka tips för cirka 4 eller 5 dollar som kommer att pågå i minst 4 veckor och det är så.
3.
Du vill ha en stor tjock spets gummi krycka med en stor bas och en metallplatta i botten på insidan. Den stora bas ger dig mer dragkraft, manöverförmåga och stabilitet. Plåten hjälper till att hålla cylindern vid foten av kryckan att bära genom gummi och gräva ett hål rakt igenom din krycka spetsen.
4.
Nu vet du vad du letar efter. Få ut din telefonbok eller gå till din favorit gula sidorna sökmotor och söka efter apotekare (de är din bästa insats) i ditt område. Ring var och en och frågar om de bär någon krycka tips som matchar beskrivningen i steg 3 ovan. När du har hittat ett fåtal, eller till ett varumärke, plocka en eller två och prova dem. hålla rutorna tills du har upptäckt som par är mest hållbar, senast den längsta, och känns behaglig för dig.

tips och varningar


 • Ett märke som jag har kommit att lita på är Neva-slip. Jag hittade dem på min lokala apoteket för omkring 5 dollar per par.
 • alltid få stora krycka tips för dina kryckor för stabilitet och dragkraft.
 • Kolla in länken nedan för att se ett exempel på en Nev-a-slip stor krycka spets exempel. Jag på något sätt stöder denna webbplats eller har jag använt den. Jag rekommenderar starkt att gå till din lokala apoteket eftersom de är billigare och du kan se exakt vad du köper vara för dig att ge upp dina surt förvärvade pengar.
 • Om du börjar känna som om du går på en metall pinne och du hör ett dunkande ljud när din krycka spets träffar marken kontrollera sedan botten. Den krycka är förmodligen skära genom din krycka spets och det är dags att byta spets. Om detta händer efter bara 2 eller tre veckor för att använda krycka tips då du bättre byta märken och tips snart eftersom du har en dålig uppsättning. Dina axlar kommer att tacka dig!


 • Previous:nothing Next:hur man rengör luftfuktare filter

  Relaterade artiklar


 • symtom på övre kolon problem
 • proffsen mänskliga artificiell insemination
 • hur man får arbete gå
 • de typer av genetisk testning
 • hur man diagnostisera torra ögon
 • biverkningar av Depo Lupron
 • spädbarn hypothyroid symtom
 • prostatacancer kirurgi & nya behandlingar
 • hur man kan minska luftburna allergen utan medicin
 • hur man gör sorg rådgivning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com