hur man skapar en hälsosam meny för veckan

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-21
Att äta en hälsosam kost är en av de bästa sätten att förbättra din hälsa och hur kroppen känns och funktioner. När organ är kört inte ner med fet mat, socker läsk, och bearbetade produkter, inre organ funktion kan förbättras kan huden ser bättre och människor kan förebygga sjukdom. När man försöker att avgöra hur infoga hälsosammare mat i en diet, att skapa en hälsosam meny, vecka för vecka, är ett bra sätt att ge skjuts en sundare livsstil

Du behöver:.
Notebook
Torr radera ombord.

Planering menyn


1.
Köp en torr radera styrelse och markörer, eller ett anteckningsblock så att du kan skriva ner din hälsosam meny för veckan. Om du har en familj, lever med dina föräldrar och syskon, eller lever med en make eller pojkvän, engagera dem i planeringen varje vecka hälsosam meny. Diskutera ogillar och gillar för varje person och hitta en gyllene medelväg när du planerar val av mat för veckan. Uppmuntra de människor du lever med att bli upphetsad över hälsosam meny och låt dem veta att bara för att maten kommer att bli frisk, betyder inte att det inte kommer att vara gott. Om du är singel, planerar en hälsosam meny blir lättare, eftersom den grundar sig endast på din hälsosam mat preferenser. Också överväga din budget och ge tid för matlagning.
2.
Enligt healthyalberta. com är det viktigt att börja med varje dags huvudrätt vid planering av hälsosamma menyer. Huvudrätten ska vara friska och goda, såsom grillspett, bakad eller grillad kycklingbröst eller grillad eller ugnsbakad fisk. Huvudrätten bör inte omfatta bearbetade livsmedel rätter eller stekt.
3.
Plan sida rätter för varje dags måltid. Grönsaker och fullkornsprodukter rätter härskar när det gäller att skapa en hälsosam meny. Rostad kryddat grönsaker, såsom morötter, paprika och tomater fungerar bra. En sallad beströs med färgglada grönsaker kan göra äta hälsosamt lite mer lockande. Brunt ris är också en frisk sida skålen som är frukt sallader.
4.
Undvik och kakor som efterrätt. Istället satte frukt rätter i menyn. Det kan vara så enkelt som en skål med färsk frukt som innehåller en mängd olika säsongsanpassade frukter som kiwi, gröna äpplen, apelsiner och vattenmelon. Det är också viktigt att planera drycker vid sammanställningen av en hälsosam meny. Ersätt läsk och behandlas fruktjuice med organiska juicer som innehåller 100 procent juice frukt och vatten.

Tips och varningar


 • När du får slut på idéer för hälsosamma rätter, sålla bland kokböcker och webbplatser matlagning som foodnetwork. com för friska recept på varmrätter, smårätter och efterrätter.


 • Previous:nothing Next:botemedel mot rotavirus hos spädbarn

  Relaterade artiklar


 • om guarkärnmjöl
 • hur man ska bekämpa bli av influensan
 • Fördelarna med A-vitamin på huden
 • Vad är normal blodtryck siffror?
 • hur man kan planera långsiktig vård
 • vad är Perimenopause?
 • över disk behandling för bältros
 • hur man kan minska receptbelagda läkemedel kostnader
 • vad är tuberös skleros?
 • hem lindring av mensvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com